Luni-Vineri 9-16

O soapta in zapada

PRET SPECIAL
ID Produs: 126813


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient


PRP: 64,99 lei

23,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere O soapta in zapada de la Didactica Publishing House

Descriere:

Ce faci atunci când crezi că auzi o șoaptă în zăpadă? Ei bine, dacă ești ca unul dintre iepurașii din grupul de prieteni din această carte, vei decide să investighezi. Atunci când găsești un ursuleț de pluș pierdut, stricat și îngropat în zăpadă, trebuie să te gândești ce să faci ca să îl ajuți. Dacă este pierdut, înseamnă că nu numai ursulețul va avea parte de un Crăciun nefericit, ci și copilașul, care și-a pierdut prietenul cel mai de preț.

Animalele poveștii noastre aveau nevoie de un plan. Așadar, împreună cu ursul (cel adevărat) Artur, care știe mereu ce este de făcut, acești prieteni rezolvă problema numai cu iubire, puțin timp și un pic de efort. Astfel, au reușit ca un vechi ursuleț pierdut să ajungă chiar la timp pentru a face un Crăciun foarte special copilului care și-a pierdut ursulețul mult iubit.

Scrisă într-un mod amuzant și magnific ilustrată, aceasta este o poveste încântătoare despre încredere, speranță și magia specifică Crăciunului. Este povestea perfectă de Crăciun!

 

Specificații
Pagini: 32
Mărimi: 23.5 x 23.5 cm
Copertă: Cartonată

Kate Westerlund, Feridun Oral

ISBN: 9786066838146

  • General
    • Varsta
      3+ ani
    • Tip carte
      Povesti
      Craciun

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.