Luni-Vineri 9-16

Doamna Pufin, cea mai buna arhitecta

ID Produs: 158368


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Carti de copii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Doamna Pufin, cea mai buna arhitecta de la Didactica Publishing House

Faceti cunostinta cu doamna Pufin, un arhitect inteligent care creeaza intotdeauna casa perfecta pentru clientii sai. Dar cei mai noi clienti ai sai sunt foarte greu de multumit.
 
Pufin este un arhitect care depaseste intotdeauna asteptarile clientilor sai, asta pana in momentul in care isi asuma cei mai duri clienti pe care i-a avut vreodata – propriii ei pufini. Doamna Pufin ii duce pe noii ei „clienti dificili” intr-un turneu inspirational al constructiilor sale. Impreuna, ei viziteaza tot felul de spatii proiectate inteligent. Pufinii nu se lasa impresionati. Clientii ei sunt intr-adevar o provocare. Va veni doamna Pufin cu un design perfect pentru casa? Va lasam sa descoperiti singuri.
 

Varsta recomandata: 3 ani+

Editura: DPH

Autor: Kimberly Andrews
An aparitiei: 2021
Format:  25.4 x 30.5 cm
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 32
ISBN: 978-606-048-278-9

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe EduClass au caracter informativ. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

  • General
    • Varsta
      3+ ani
    • Tip carte
      Povesti
      Educativa

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.