Luni-Vineri 9-16

Adio, singuratate...Salut, iubire!

ID Produs: 159276


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Carti de copii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Adio, singuratate...Salut, iubire! de la GIRASOL

Pentru prietenii din padure, sosirea verii inseamna un singur lucru: pleaca in tabara! Dar pentru Olivia nu e vacanta la care se astepta: si-a rupt piciorul si nu se mai poate juca nimic. Prietenli ei se distreaza de minune... oare nu se gandesc deloc la ea? Si totusi, Olivia nu este singura, asa cum va descoperi curand. Te poti simti singur chiar daca esti inconjurat de lume, asa cum te poti simti aproape de cei dragi chiar si in singuratate. lubirea nu tine cont de distanta.

Ana Serna este autoare de literatura pentru copii si psihopedagog. Henar Inigo este psiholog pentru copii si adolescenti.

Varsta recomandata: 3 ani+

Editura: Girasol
Autor(i): Ana Serna, Henar Inigo
Anul aparitiei: 2021
Format: 23 x 23 cm
Tip coperta: Cartonata
Numar pagini: 23
ISBN: 978-606-024-150-8

  • General
    • Varsta
      3+ ani
    • Tip carte
      Educativa

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.