Luni-Vineri 9-16

Casti In-Ear JLab JBuds Air Executive, wireless, negru

PRET SPECIAL
ID Produs: 139002

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat


PRP: 419,00 lei

149,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +41,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +62,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Casti In-Ear JLab JBuds Air Executive, wireless, negru de la JLab

Casti JLab JBuds Air Excecutive, true wireless, in-ear, Negru
   
Caracteristici:
  • Greutate: 5.5g pe casca, 61g carcasa de incarcare;
  • Carcasa de incarcare: 700mAh polimer litiu;
  • Putere de intrare: DC 5V, 50mA;
  • Conectivitate: Bluetooth 5.
   
JBuds Air Executive va ajuta in timpul calatoriilor dvs, cu peste 30 de ore de redare si microfoane duale, acestea care va pfera o experienta de ascultare clara atat pentru apelurile telefonice, cat si pentru muzica dvs. De la birou pana la aeroport, durata de viata a bateriei de 6 ore pentru fiecare casca si 24 de ore in plus in carcasa de incarcare va poate oferi un timp de ascultare pentru toata ziua. Un design ergonomic, inclusiv dopurile Cloud Foam ™, mentin urechile confortabile pe timp indelungat si le ofera o rezistenta impotriva transpiratiei.
   
TIMP DE CALATORIE LUNG
Castile au o durata de viata a bateriei de 6 ore, iar carcasa compacta ofera 24+ ore suplimentare de redare. JBuds Air Executive incepe automat sa se incarce atunci cand este plasat in carcasa, care se reincarca cu cablul USB integrat pe brevet integrat.
 
 
APELARE C3
JBuds Air Executive ofera preluarea apelurilor audio stereo impreuna cu tehnologia C3 (claritate cristalina) a microfoanelor duale modernizate. Un microfon capteaza si elimina zgomotul din jur, in timp ce celalalt ridica volumul pentru a va oferi conversatii clare.
 
 
CONTROLEAZA TOTUL
Dispunand de senzorii tactili pentru a controla muzica si apelurile telefonice dvs., doar o atingere sau o mentinere apasata va este suficient.
 
  • General
    • Design
      In-ear
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.