Luni-Vineri 9-16

Casti AWEI X670BL Dual Bluetooth , sport headset , negru

ID Produs: 140170


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti AWEI X670BL Dual Bluetooth , sport headset , negru de la AWEI

Tip: Casti Sensibilitate: 93 dB Capacitate : (mAh): 90mAh Li-Ion

 

Constructie intracanal

Castile intraauriculare garanteaza cel mai inalt confort de utilizare si o izolare excelenta fata de sunetele ambientale. Sunt asezate in interiorul urechii, in canalul urechii, astfel incat sa nu cada din urechi nici in timpul miscarilor intense. Castile intraauriculare sunt usoare si confortabile si ofera, de asemenea, o experienta sonora excelenta. Este o alegere populara pentru aplicatii sportive.

 

Transmisie Bluetooth

Castile folosesc transmisia prin reteaua Bluetooth, datorita careia functioneaza perfect cu dispozitive mobile, precum si cu echipamente de utilitate stationare. Comunicarea fara fir Bluetooth este mai putin predispusa la interferente decat comunicarea radio, iar castile au o raza de actiune buna - nu trebuie sa stati aproape de ecran pentru a le utiliza in timp ce jucati sau vizionati un film.

 

Volum reglabil

Cand doriti sa opriti sau sa ascultati muzica, nu este nevoie sa ajungeti la smartphone sau la alt player pe care il utilizati. Acest model de casti are o optiune de control al volumului incorporata, care este extrem de convenabila si practica. Controlati sunetul direct de la casti si ajustati volumul actual al continutului la preferintele dvs.

 

Microfon incorporat

Castile fara fir vor fi utile nu numai pentru aplicatiile muzicale, ci si pentru a vorbi, mai ales atunci cand sunt echipate cu un microfon. In acest model de casti veti gasi un microfon incorporat, astfel incat sa le puteti folosi pentru a raspunde la apeluri telefonice, pentru mesagerie instantanee sau pentru a efectua apeluri in timpul jocului online.

 

Tehnologie activa de anulare a zgomotului (ANC)

Nu puteti conta intotdeauna pe conditii confortabile in timp ce ascultati muzica. Sunetele ambientale pot fi destul de deranjante, dar acesta este momentul in care functia de reducere a zgomotului activa a acestui model de casti este utila. Este o solutie care reduce zgomotul de fundal. Aceasta functie colecteaza semnale din fundal, le proceseaza si inverseaza semnalul, datorita caruia aceste sunete sunt cu siguranta slabite, suprimate si nu atat de deranjante.

 

Raza de actiune de 10 m

Nu trebuie sa fii foarte aproape de player pentru a asculta muzica pe casti fara fir. Acest model de casti ofera o raza de actiune de 10 metri, astfel incat sa va puteti deplasa liber prin camera fara a pierde placerea de a asculta muzica fara fir. Castile cu o raza de actiune de 10 metri vor functiona in aproape toate circumstantele - atat acasa, cat si in aer liber.

 

Gama larga de frecvente

Raspunsul in frecventa larga va garanta o experienta sonora perfecta. Urechea umana este capabila sa inregistreze sunete cu un interval de frecventa de la 20 la 20.000 Hz, motiv pentru care astfel de parametri functioneaza excelent in castile fara fir.

 

  • General
    • Design
      In-ear
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.