Luni-Vineri 9-16

Casti Bose Qc20 Quietcomfort Pentru Samsung Si Android, Negru

ID Produs: 108430

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti Bose Qc20 Quietcomfort Pentru Samsung Si Android, Negru de la Bose

In-Ear. Anularea zgomotului. Sunet mai bun.

 

Sunt castile pe care le iei cu tine oriunde te-ai duce. Primele casti in-ear cu anularea zgomotului ambiental de la Bose iti ofera mai mult control asupra felului in care asculti in orice mediu. Poti sa blochezi complet sunetele din exterior. Sau, poti alege optiunea Aware care iti permite sa auzi o parte din sunetele exterioare si in acelasi timp muzica cu sunet Bose. Oriunde te-ai duce castile QC20 te tin conectat. Atat cu muzica ta preferata cat si cu viata din jurul tau.

  • Performante audio de exceptie datorita tehnologiilor Bose
  • Reducerea zgomotelor ambientale rivalizeaza cu orice casti de dimensiuni mari
  • Mod Aware pentru a auzi ce e in jurul tau in timp ce asculti muzica favorita
  • Comfort pe perioade lungi si stabilitate datorita tehnologiei proprietare StayHear

 

Te pierzi in muzica ...

QC20 iti ofera libertate ca nici o alta casca. Sunet Bose, anularea zgomotului si libertatea unei casti InEar. Varfurile de silicon StayHear blocheaza fizic o parte din zgomotul ambiental iar tehnologia noastra Acoustic Noise Cancelling reduce electronic aproape tot ce mai ramane din zgomotul ambiental. Esti doar tu si muzica ta, chiar si in locuri zgomotoase.
 

 

 

... si revii la realitate

Sunt totusi momente cand nu vrei sa fii departe de realitate. Cand traversezi strada sau cand astepti anunturile pentru avionul care te duce in concediu. in loc sa scoti castile din urechi, apesi un singur buton si incepi sa auzi sunetele din jur fara a intrerupe muzica.

 

Esti in control

Butonul de pe modulul de control porneste sau opreste tehnologia Acoustic Noise Cancelling. Pentru modelul QC20 microfonul de pe fir are 2 butoane - modul Aware si Answer/End pentru telefoane Android, Blackberry si Windows. 

 

Ai autonomie

Acumulatorul Li-Ion se incarca in doar doua ore cu un cablu USB care este inclus si permite pana la 16 ore de utilizare. Un indicator luminos arata cat de incarcata este bateria. si, chiar daca nu mai ai baterie poti asculta muzica cu performante identice cu cele ale castilor Bose InEar.

Atunci cand nu folosesti castile le poti pastra in husa de transport inclusa in pachet.

conectivitate tip casti stereo
interfata jack 3.5mm
model jack 3.5mm
caracteristici fizice culoare negru
  • General
    • Tehnologie
      Cu fir
    • Microfon
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.