Luni-Vineri 9-16

Ochelari audio Bose Alto M-L, Black

ID Produs: 152658


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Ochelari audio Bose Alto M-L, Black de la Bose

Ochelarii Bose sunt disponibili în două modele clasice cu difuzoare încorporate pentru o experiență audio desăvârșită.

ASPECT CLASIC. SUNET INOVATOR

Pentru ceilalți sunt doar ochelari. Dar tu știi secretul: componente electronice minuscule ascunse în rame. Este o experiență de audiție de ultimă generație, încorporată într-un design clasic.

SUNET PENTRU TINE. DOAR PENTRU TINE

Asculți un sunet bogat, captivant, iar ceilalți efectiv nu aud nimic. Tehnologiile patentate și difuzoarele speciale direcționează sunetul spre tine și departe de alții.

MATERIALE ULTRAMODERNE

Balamale metalice. Rame din nylon. Lentile care nu se zgârie și nu se sparg ușor. Ochelarii Bose sunt fabricați din materiale la fel de moderne ca și conceptul lor. Sunt modelați minuțios pentru a fi confortabili și construiți să dureze.

PREVĂZUȚI CU BOSE AR*

Bose AR* este prima platformă de realitate audio augmentată ce face posibile experiențe uimitoare – stați conectați cu lumea digitală și implicați în lumea fizică, în același timp. Combinând puterea produselor audio portabile, dispozitivelor mobile și aplicațiilor integrate, Bose AR descoperă potențial pentru a experimenta fundamental noi modalități de a călători, a face mișcare, de a învăța, a vă juca și mai mult, îmbogățindu-vă lumea cu conținut auditiv. Caracteristicile Bose AR și disponibilitatea pot varia.

Aceasta opțiune încă nu este valabilă pentru România

Cum funcționează Bose AR?

Produsele compatibile Bose AR sunt prevăzute cu senzori de mișcare încorporați, care pot detecta orientarea capului și mișcările corpului în timp ce le purtați. Aplicațiile pentru Bose AR pot folosi aceste informații, împreună cu date de localizare din dispozitivul mobil pentru a vă oferi conținut adaptat la locul în care vă găsiți și la ce faceți.

OGLINDĂ, OGLINJOARĂ

Cea mai importantă parte este cum te simți atunci când îi porți. Vizitează un magazin ca să îi probezi și să experimentezi sunetul revoluționar.

Harta magazinelor cu produse Bose

Afișează-te cu ei! Postează fotografia ta purtând ochelarii, cu hashtag #BoseFrames și menționează @Bose in Romania.

ALTO – UN CLASIC MODERN

Cu forma lor clasică unghiulară și lentilele impunătoare, Bose Frames reconstituie cel mai reprezentativ format de ochelari din istorie, cu sunetul Bose.

PRIVIRE & SUNET

De la compartimentele acustice patentate până la lentilele premium, ochelarii audio Bose Frames sunt proiectați pentru soare și pentru sunet.

Difuzoare miniaturale Bose

Poziționate cu precizie pentru a direcționa sunetul către tine și departe de toți ceilalți.

Rame din nylon rezistente la zgârieturi și ușor transparente.

Balamale din oțel inoxidabil cu finisaj auriu.

Control cu un singur buton. Power on/off. Răspuns/respingere apel. Play/pauză pentru muzică. Și acces la Siri* sau Google Assistant*.

*Aceste opțiuni pentru asistenții vocali încă nu sunt disponibile în România

Lentile colorate uniform. Blochează până la 99% din radiațiile UVA/UVB.

FĂRĂ NIMIC PE URECHI

Este un nou mod de a asculta. Un fel prin care aveți urechile libere, astfel încât să interacționați cu lumea din jur, în timp ce ascultați discret muzică.

ALEGE PENTRU STILUL TĂU

Alege look-ul care ți se potrivește cel mai bine, din colecția de Lentile Bose Frames, disponibilă în curând. Disponibile în mai multe variante de culoare, aceste lentile sunt ușor de schimbat pentru un look cât mai personal.

CONTROL COMPLET CU O SINGURĂ APLICAȚIE

Aplicația Bose Connect vă oferă acces la toate opțiunile produsului. Primiți diferite ponturi și vă personalizați preferințele, astfel încât să puteți petrece mai mult timp bucurându-vă de muzică, și nu căutând prin setări.

Tip accesoriu
Ochelari audio
Compatibilitate
Android, iOS
Conectivitate
Bluetooth
Durata incarcare
Timp de incarcare 2 ore
Durata convorbire
Autonomie de pana la 3.5 ore
Raza de actiune
10 Metri
Functii
Hands Free, microfon incorporat
Culoare
Negru
Dimensiuni
148 x 162 mm
Distanta lentile: 18 mm
Latime lentile: 52 mm
Greutate
45 g
Accesorii incluse
Etui, Cablu de incarcare, Saculet textil
  • General
    • Design
      Over-ear
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.