Luni-Vineri 9-16

Perne casti Comply Truly Wireless, negru S/M

ID Produs: 142197


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Perne casti Comply Truly Wireless, negru S/M de la COMPLY

conceput pentru a fi utilizat cu căștile Jabra Elite 65t și Elite Active 65t - precum și cu alte căști de la alți producători - acest set de sfaturi de spumă Comply oferă atât confort de lungă durată, cât și securitate atunci când este plasat în ureche. Sfaturile sunt realizate din spumă cu memorie care se extinde pentru a completa forma unică a urechii, spumă care este activată de căldura corpului pentru a-și crea sigiliul. Rezultatul este o experiență audio mai completă, precum și o potrivire care nu se va mișca în timp ce vă deplasați.

Aceste sfaturi oferă, de asemenea, SweatGuard Protection, un filtru transparent acustic pentru a vă proteja căștile de coroziune, precum și o măsură de reducere pasivă a zgomotului. Trei perechi de vârfuri sunt incluse în dimensiunea standard / medie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.