Luni-Vineri 9-16

Casti bluetooth Jabra Casti Elite 45h, Negru

ID Produs: 152640

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti bluetooth Jabra Casti Elite 45h, Negru de la Jabra

Cele mai mari difuzoare

Experimenteaza calitate audio exceptionala si muzica clara, cu libertatea de a asculta wireless. Castile Jabra sunt cunoscute pentru calitatea audio superioara, cu difuzoare avansate de 40mm - cele mai mari pe care le poate oferi aceasta categorie de casti - pentru muzica impresionanta, oriunde ai asculta.

 
 

Baterie care dureaza

Obtine pana la 50 ore de baterie cu o singura incarcare. Cu capacitatea de a functiona la fel de mult ca dumneavoastra nu veti gasi o pereche de casti cu o baterie mai puternica la acelasi pret.

 
 

Cea mai rapida incarcare

S-a terminat bateria ? Nici o problema. Pe langa baterie castile au si cea mai rapida incarcare, in doar cateva minute te poti intoarce la muzica sau apeluri. Obtine pana la 10 ore de functionare in doar 15 minute de incarcare.

 
 

Conversatii de calitate

Datorita tehnologiei cu 2 microfoane puteti apela sau prelua apeluri fara nicio grija ca nu veti fi auzit. Fie ca sunteti intr-un tren plin sau ca mergeti pe strada, nimic nu va poate opri de la a efectua sau prelua apeluri.

 

Muzica personalizata

Iti poti personaliza acum muzica dupa bunul plac cu ajutorul aplicatiei Jabra Sound+. Da bassul mai tare, sau scade treble-ul, ramane la alegerea ta cum vrei sa iti asculti muzica.

 
 

Asistent Vocal

Aveti nevoie rapid de o informatie? Intreaba-ti asistentul vocal. Elite 45h functioneaza cu Amazon Alexa, Siri® si Google Assistant.

 
 

Compacte, pliabile si usoare

Aceste casti sunt proiectate pentru a se potrivi perfect vietii tale. Impachetati-le si puneti-le in geanta sau pur si simplu purtati-le in jurul gatului, astfel incat lista dumneavoastra de redare preferata sau apelul de la cel mai bun prieten sa fie doar la un moment distanta.

 
 

Confort suprem

Pernele moi de ureche din spuma cu memorie asigura un confort si o potrivire remarcabila, facand aceste casti extrem de confortabile atunci cand sunt purtate pe perioade lungi de timp. Oricat de mult le-ati purta, designul ergonomic va va asigura un confort maxim.

Raza de actiune 10 m
Brand compatibil Universal
Model compatibil Universal
Sistem de operare compatibil Android iOS
Versiune Bluetooth 5
Tip conectivitate Multipoint
Conectivitate Bluetooth
Functii Design pliabil Microfon incorporat Fara fir Incarcare rapida

EFICIENTA

Timp incarcare 90 min
Timp operare 50 h

CARACTERISTICI GENERALE

Culoare Negru
Greutate 160 g
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.