Luni-Vineri 9-16

Casti JLab Fit Sport 3, Wireless, In-ear, Negru

ID Produs: 139005

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti JLab Fit Sport 3, Wireless, In-ear, Negru de la JLab

Casti JLab Fit Sport 3, wireless, fitness, in-ear, Negru
 
Amicul tau pentru antrenament, Fit Sport 3 Casti Wireless Fitness va vor fi alaturi pentru toate sporturile: Alergare, Ciclism, Alpinism si orice sport va mai doriti. Durata de ascultare de pana la 10 ore si comenzile universale usor de utilizat va vor mentine in miscare fara cabluri.
 
Cablu flexibil cu memorie
Cablul cu memorie marca JLab se vor mula pe forma urechii, maximizand potrivirea si securitatea pentru cele mai intense antrenamente.
 
 
Bluetooth generatia 5
Fit Sport 3 ofera o durata de ascultare de pana la 10 ore, proiectate pentru a va asigura ca in timpul antrenamentelor veti avea tot timpul muzica pentru a ramane motivat. Castile raman conectate cu dispozitivul chiar si la o distanta de pana la 10 metri.
 
 
Totul rezistent
Sudoare, lacrimi si orice altceva. Fit Sport 3 sunt rezistente la stropire si transpiratie si pot fi curatate cu apa avand un standard IP55.
 
 
Design ergonomic
Proiectate, testate si aprobate pentru fitness. Castile au fost proiectate pentru a maximiza confortul natural. Un unghi de 45 de grade fata de corp, se potrivesc in mod natural majoritatii urechilor, astfel incat acestea sa ramana fixe pe pozitie.
 
 
Caracteristici:
  • EQ3 personalizabil;
  • Control apeluri;
  • Output: 110 ± 3db;
  • Microfon: MEMS, - 42dB ± 3dB (1kHz).
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.