Luni-Vineri 9-16

Casti JLAB Jbuds2 , Albastru

ID Produs: 140225

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti JLAB Jbuds2 , Albastru de la JLab

Alege originalul
Castile JBuds2 sunt pregatite pentru muzica ta preferata in timpul calatoriei, in drum spre serviciu, in timpul temelor, sau in timpul exercitiului de la sala. Cu un audio clar precum cristalul si un design ergonomic, aceste casti ofera confort pe toata durata zilei. Conecteaza-le si esti gata de drum.
 
Iti vin cu siguranta
Urechile tale. Muzica ta. Conformatia ta. Gaseste-ti confortul cu pozitionarea ajustabila a varfurilor. Personalizeaza adancimea pentru o potrivire relaxata sau sigileaza-le pentru izolarea perfecta a sunetului. Ai nevoie de confort pentru o zi intrega? Combina JBuds2 cu unul dintre cele trei tipuri de capsule din gel, de dimensiune mica, medie sau mare, pentru a te bucura de cele mai lungi playlisturi.

La drum cu melodiile tale
Difuzoarele din titan, performante si bine reglate, furnizeaza un sunet curat si puternic pentru inalte, joase si orice frecventa intermediara. Designul hi-fi care reduce zgomotul iti permite sa te concentrezi pe muzica.
 
Pregatite pentru orice
Un cablu de un metru si un conector jack la 90 de grade ofera un profil mai subtire si durabilitate exceptionala. Puneti-le in buzunar. Luati-le la plaja. Incercati-le in tren. Materialele rezistente te tin in miscare. Oriunde si oricand.
 

Caracteristici: 

  • Trei capsule moi din gel siliconic permit o purtare super confortabila, care reduce zgomotul; alegeti dintre dimensiunile mica, medie sau mare;
  • Experienta de ascultare de mare intensitate, cu sunet clar si bass profund;
  • Conector audio de 3,5 mm placat cu nichel in unghi de 90 de grade.

CARACTERISTICI GENERALE

Tip In ear
Tehnologie Cu fir
Conectori Jack 3.5
Culoare Albastru
Lungime cablu 1 m
Diametru difuzor 10 mm
  • General
    • Tehnologie
      Cu fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.