Luni-Vineri 9-16

Casti bluetooth OPPO Enco Buds, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, Albe

ID Produs: 163579

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti bluetooth OPPO Enco Buds, True Wireless, Bluetooth, In-Ear, Microfon, Albe de la OPPO

24 DE ORE CU O SINGURA INCARCARE

Bucurati-va de OPPO Enco Buds timp de 6 ore non-stop, apoi pur si simplu puneti-le din nou in carcasa de incarcare pentru a se incarca din nou. Doar 15 minute va ofera o noua ora de redare.

TRANSMISIE BINAURAL BLUETOOTH

OPPO Enco Buds depasesc Bluetooth conventional conectandu-se la ambele casti simultan, eliminand intarzierea modelelor de transmisie ureche-ureche pentru a realiza o experienta audio mai stabila si permitandu-va sa utilizati una sau ambele casti dupa cum doriti.

TRANSMISIE DUBLA CU LATENTA SCAZUTA

Cand faci echipa pentru a castiga, lag-ul nu este un aspect bun. Mentineti comunicarile si conduceti echipa catre victorie cu o intarziere de transmisie ultra-scazuta de 80 ms in Game Mode.

CONECTIVITATE BLUETOOTH 5.2

O noua generatie de Bluetooth 5.2 poate stabiliza mai bine semnalele chiar si in mediul blocat de interferente, cum ar fi autobuzele aglomerate si metrourile. Odata conectati, transmisia stabila va permite sa parcurgeti pana la 10 metri de dispozitiv pentru o usurinta si stabilitate fara maini.

SUNET HD CU BAS PUTERNIC

Bucurati-va de cele mai inalte si de cele mai profunde basuri cu un driver dinamic de 8 mm conceput pentru a canaliza cea mai recenta codare audio AAC, astfel incat sa va auziti muzica la maximum.

ANULAREA ZGOMOTULUI DNN PENTRU APELURI

Cu un algoritm audio binaural Deep Neural Network bazat pe reproducerea vocilor umane ca si cum suna personal, microfoanele duale ale OPPO Enco Air pot prelua in mod eficient vocile in orice mediu pentru o claritate mai buna, atunci cand sunteti in apeluri vocale sau jocuri cu prietenii.

POP-OPEN AUTO CONNECT

Odata asociat, OPPO Enco Buds va permite sa va activati castile inainte de a le purta, conectandu-va la dispozitivul mobil imediat ce deschideti carcasa.

IP54 REZISTENTA LA PRAF SI APA

Cand faceti sport, aveti nevoie de echipamente audio care sa va permita sa transpirati fara sa va faceti griji cu privire la daune. De aceea, OPPO Enco Buds au o rezistenta impermeabila IP54 pentru a rezista la ploaie usoara si antrenamente dure.

SMART TOUCH CONTROL

Puteti configura propriile comenzi tactile pe dispozitiv pentru un control complet si natural asupra experientei dvs. audio. Descarcati si instalati aplicatia HeyMelody din aplicatia Magazin Google Play pentru a personaliza castile.

CONFORTABILE

Cu designul lor ergonomic si greutatea de doar 4 grame pe ureche si varfurile de ureche din silicon in trei dimensiuni diferite, singurul mod de a purta OPPO Enco Buds este confortabil.

 
 
 
 
Stil In-ear
Tehnologie Wireless
Noise Cancelling Nu
Carcasa de incarcare Da
Alte detalii Waterproof IP54

Audio

Raspuns in frecventa (Hz) 20 - 20000
Sensibilitate (dB) 100.6
Diametru difuzor (mm) 8
Microfon Da
Profil Handsfree Da
Caracteristici audio Noise reduction in apeluri, Low-Latency Game Mode, Driver dinamic

Conectivitate

Versiune Bluetooth 5.2
Raza de actiune Pana la 10m

Alte detalii

Alimentare Type C, Acumulator casti 40mAh x 2, Acumulator carcasa 400mAh, Incarcare Casti 120 min, Incarcare casti+carcasa 150 min
Autonomie Muzica (50% volume): Casti 6 ore, Carcasa 24 ore, Convorbiri (50% volume): Casti 4 ore, Carcasa 15 ore

Altele

Culoare Alb
Dimensiuni (L x A x I cm) Casti: 2x 2.22 x 1.96 x 2.27, Carcasa 6.7 x 4.04 x 2.72
Greutate (g) Casti 2 x 4, Carcasa 37
 
  • General
    • Design
      In-ear
    • Tehnologie
      Fara fir

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.