Luni-Vineri 9-16

Casti Wireless Sony Wh-L600

ID Produs: 87426

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Casti

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Casti Wireless Sony Wh-L600 de la Sony

Sistemul WH-L600 ofera un sunet surround ca in cinema, pentru a va cufunda in continutul vizionat sau ascultat. Modurile de sunet imbunatatesc filmele, dialogul, jocurile si sportul, iar raza de acoperire cu semnal wireless de 30 m va ofera libertate de miscare.
   
Lasati-va captivat de sunetul cinematografic

Functiile imbunatatite, cum este modul Cinema, au fost create cu ajutorul Sony Pictures Entertainment (SPE). Modul Cinema ofera experienta autentica de sunet a teatrului, combinand tehnologia unica Virtual Phones Technology (VPT) de la Sony cu un camp de sunet virtual care se bazeaza pe o analiza a prestigioasei etape de mixare a sunetului SPE, utilizata in productia unor filme de top.
   
Moduri de sunet adaptate divertismentului dvs.

Cufundati-va in filme cu modul Cinema si bucurati-va de actiunea din jocul dvs. cu modul Joc creat de dezvoltatorii Playstation. Modul Sport regleaza zgomotul ambiental al tribunei, astfel incat sa simtiti actiunea de pe teren, iar modul cu Voce auziti fiecare replica.
   
Fiti in centrul actiunii cu Dolby Audio

Bucurati-va de sunet de o claritate deosebita, pe 7.1 canale, ca in cinema, simulat de Dolby Audio.
   
Auziti totul cu difuzoarele de 40 mm

Bucurati-va mai mult de tot ceea ce urmariti gratie difuzoarelor de 40 mm care ofera un bas profund si o gama larga de frecvente.

   
Actiunea curge si dupa ce va ridicati din scaun

O raza larga de acoperire cu semnal wireless de 30 de metri va permite sa ramaneti conectat la actiune, chiar si atunci cand parasiti camera.
   
Durata mare de utilizare a bateriei

Bucurati-va de auditie indelungata, cu o durata de utilizare a bateriei de 17 ore Cand bateria este aproape consumata, asezati pur si simplu castile pe suportul securizat pentru a le incarca automat.
   
Mai multe intrari audio

Suportul de incarcare al castilor WH-L600 are mai multe intrari audio pentru conectarea usoara la dispozitive precum televizorul, playerul Blu-ray si consolele de jocuri. Puteti realiza conexiuni prin cabluri stereo de 3,5 mm, optice digitale si HDMI.
   
Create pentru confort

Designul usor al WH-L600 este perfect pentru o ascultare indelungata. Va veti cufunda in sunet si veti uita chiar ca purtati aceste casti.
alte caracteristici: timp de încărcare a bateriei
aprox. 6 ore
metodă de încărcare a bateriilor: cu transmițător special
durata de utilizare a bateriei: max. 17 ore
autonomia bateriei (durată de redare continuă a muzicii): max. 17 ore

efect surround: cinema, joc, sport, voce
decodare format: dolby digital, dolby pro logic iix, dts

intrare(intrări): intrare hdmi(arc), intrare optică, intrare audio (minimufă stereo analogică)
contact cu urechea: over ear
raspuns in frecventa: 20 hz - 20.000 hz
greutate: 320 g
  • General
    • Tehnologie
      Fara fir
    • Microfon
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.