Luni-Vineri 9-16

Sistem HTC Vive Pro Full box

ID Produs: 119071

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Console

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Sistem HTC Vive Pro Full box de la HTC

HTC VIVE PRO Full Kit
 
Bine ati venit la urmatoarea generatie de VR. Echipat cu statia de baza SteamVR 2.0, VIVE Pro ofera imersie la un alt nivel, cu o urmarire imbunatatita - ideal pentru crearea de experiente cu mai multi jucatori fara a va intrerupe.
 
Traverseaza realitati
VIVE Pro ofera o imersie exacta: urmarirea precisa a vietii, culorile ultra-vibrante si sunetele uber-realiste creeaza o lume in care esti transportat in cateva secunde. Cu afisarea de cea mai buna calitate a oricarui seturi de casti VR, VIVE Pro da viata oricaror realitati.
 
 
Fiecare detaliu
Observati diferenta cu VIVE Pro. Toate panourile noi de ecran va uimesc ochiul si va duc in cea mai salbatica imaginatie. Culorile si detaliile fara compromisuri, super-bogate aduc obiecte la viata ca niciodata.
 
3D Spatial Audio
Ascultati fiecare cuvant asa cum intentiona creatorul lui. HMD-ul certificat Hi-Res si castile sunt acum integrate cu un sunet spatial 3D pentru a oferi un sunet imersiv. Amplificatorul puternic este capabil sa conduca casti cu inalta impedanta, creand sunete care va vor schimba lumea. Microfoanele duale permit anularea zgomotului activ, precum si activarea modului Alerta si a modului de Conversatie, astfel incat sa auziti mediul inconjurator in timp ce sunteti imersati in orice realitate fara a fi nevoie sa scoateti castile.
 
 
Proiectat pentru confort
VIVE Pro este proiectat de sus in jos pentru o ergonomie optimizata. Doar puneti casca pe fata si glisati cureaua peste cap. Noul sasiu distribuie in mod egal greutatea dispozitivului pentru a atinge un centru de greutate optim, creand astfel confort in VR.
 
 
Scala spatiului marita
Extindeti-va orizonturile prin adaugarea unor statii de baza suplimentare pentru a urmari un spatiu de dimensiuni mai mari.
 
 

Ergonomie: 

  • Lentile cu distanta ajustabila;
  • IPD ajustabil;
  • Casti ajustabile;
  • Curea ajustabila.

Caracteristici: 

  • Ecran Dual AMOLED cu diagonala de 3.5 inchi;
  • Microfoane integrate;
  • Timp de utilizare per incarcare de 6 ore;
  • Dimensiunile zonei de joaca trebuie sa fie de cel putin 2m x 1.5m si cel mult 7m x 7m.

CARACTERISTICI GENERALE

Interfata USB-C 3.0 DisplayPort 1.2
Conectivitate Bluetooth
Rezolutie imagine (px) 1440 x 1600
Rata de refresh 90 Hz
Camp de vizualizare 110 °
Senzori Senzor de proximitate Giroscop Accelerometru IPD
Tehnologie VR
  • General
    • Platforma
      full box

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.