Luni-Vineri 9-16

PlayStation VR Starter Pack

ID Produs: 154355


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Console

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere PlayStation VR Starter Pack de la Sony

PlayStation VR Starter Pack MK5 + Camera PS4 V2 + voucher VR Worlds + Adaptor PS5

Traieste jocul cu PS VR - noul Starter Pack PlayStation®VR de mare valoare te duce direct in inima jocurilor VR.

Scufundati-va in sute de jocuri si experiente de realitate virtuala uluitoare. Calatoreste printr-un univers fara sfarsit, exploreaza taramuri fantastice, deschide-ti drumul prin lumea interlopa criminala si pierde-te in ritm.

Traieste jocul

Duceti jocurile la noi inaltimi, adancimi si niveluri de imersiune pentru a descoperi lumi noi uluitoare de fiecare data cand puneti castile.

Scufundati-va in sute de jocuri si experiente de realitate virtuala uluitoare. Calatoreste printr-un univers fara sfarsit, exploreaza taramuri fantastice, deschide-ti drumul prin lumea interlopa criminala, pierde-te in ritm sau joaca-ti drumul spre victorie intr-un joc sportiv clasic.

Viziune 360º

Absorbi fiecare secunda a actiunii printr-un ecran OLED de 5,7 'personalizat, cu imagini fluide si o latenta foarte scazuta.

Audio 3D

Ascultati pasi care se apropie sau tipete indepartate cu precizie precisa prin sunet surround de ultima ora.

Controale intuitive

Un sistem complet de urmarire urmareste fiecare miscare a controlerului fara fir DUALSHOCK®4, a controlerelor de miscare PlayStation®Move sau a controlerului de obiectiv PlayStation®VR.

Microfon incorporat

Discutati cu prietenii pentru a schimba sugestii si tactici cu microfonul incorporat.

Marime universala

Setul cu casca PS VR este conceput pentru a fi foarte usor de pus si de demontat, cu o banda reglabila si o luneta optica pentru potrivirea perfecta.

Joaca jocuri PS VR acceptate pe PlayStation 5

Pentru a juca jocuri PS VR pe o consola PS5 ™ este necesara o casca PS VR, PlayStation®Camera pentru PS4 ™ (Model CUH-ZEY1 sau CUH-ZEY2) si un adaptor PlayStation®Camera (toate incluse in pachet).

Pentru cea mai buna experienta PS VR pe PS5, va recomandam sa utilizati un controler fara fir DUALSHOCK®4. Jocurile selectate pot necesita controlere de miscare PlayStation®Move sau pot fi compatibile cu controlerul de obiectiv PlayStation®VR. Noua camera HD pentru PS5 ™ nu este compatibila cu PS VR. Castile PS VR, camera PS, controlerul wireless DUALSHOCK®4, controlerele PS Move si controlerul de obiectiv PS VR sunt toate vandute separat de PS5 ™.

CARACTERISTICI GENERALE

Device compatibil PlayStation 4 Playstation 5
Interfata Mufa pentru casti stereo 1 x HDMI TV port 1 x HDMI PS4 port 1 x USB port 1 x HDMI port iesire 1 x AUX port
Dimensiune imagine 5.7 inch
Rezolutie imagine (px) 1920 x 1080
Camp de vizualizare 360 °
Senzori Giroscop Motion tracking Accelerometru
Compatibilitate platforma PlayStation VR
Continut pachet 1 x Manual de utilizare 1 x Camera 1 x Cablu HDMI 1 x Cablu USB 1 x Casca Playstation VR 1 x Unitate de procesare 1 x Casti intraauriculare stereo 1 x Adaptor si cablu de alimentare 1 x VR Worlds 1 x Adaptor pentru conectarea castii Playstation VR 1 x Adaptor PS5
Culoare Alb/Negru
Lungime 187 mm
Adancime 277 mm
Inaltime 185 mm
Greutate 600 g
Tehnologie VR

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.