Luni-Vineri 9-16

Joc de constructie educativ, ENGINO STEM - LEGILE LUI NEWTON: Inertie, Impuls, Energie cinetica si potentiala

ID Produs: 112518


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Constructii STEM

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Joc de constructie educativ, ENGINO STEM - LEGILE LUI NEWTON: Inertie, Impuls, Energie cinetica si potentiala de la Engino

Află totul despre legile mișcării ale ingeniosului Sir Isaac Newton care stau la baza mecanicii clasice și descriu încă cele mai multe situații din viața de zi cu zi. Observă efectele energiei cinetice și potențiale și vezi direct cum o formă de energie se tarnsformă în alta. Construiește 8 modele de lucru, cum ar fi o catapultă de luptă, un ventilator gravitațional, o mașină de coliziune, o cabină mobilă, un avion cu balon și o mașină de curse Dragster. Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică. Este disponibilă și o secțiune de testare pentru a-ți verifica noile cunoștințe dobândite! Efectuează experimente temeinice și descoperă:
– prima lege a mișcării a lui Newton și relația dintre forță și mișcare;
– a doua lege a mișcării a lui Newton și relația dintre forță, masă și accelerație;
– a treia lege a mișcării a lui Newton și principiile fizice ale forțelor de acțiune și reacțiune;
– conceptul de moment mecanic;
– proprietățile fundamentale ale energiei;
– ce factori influențează energia cinetică și energia potențială.

Seria DESCOPERIŢI STEM™ a fost dezvoltată de cadre didactice calificate și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice cu scopul de a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de disciplinele de bază din categoria științe, tehnologie, inginerie și matematică (STEM – Science, Technology, Engineering and Mathematics) într-un mod fascinant și agreabil. Fiecare pachet include o broșură completă de activități, care acoperă o arie largă de discipline: mecanică și mașini simple, structuri, legile lui Newton, energia regenerabilă și chiar robotică programabilă! Pachetele combinate pentru mașini simple și setul principal de resurse pentru fizică includ broșuri cu câte 5, respectiv 8 activități.

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.

  • General
    • Varsta
      8+
    • Colectie
      Discovery Stem

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.