Luni-Vineri 9-16

Joc de constructie creativ, ENGINO Inventor 8 modele Masini

ID Produs: 112545


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Constructii STEM

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Joc de constructie creativ, ENGINO Inventor 8 modele Masini de la Engino

Sporește-ți colecția de mașini Engino cu pachetul de modele de MAȘINI 8 în 1. Urcă-te în uimitoarea mașină Buggy pentru nisip și pornește într-o aventură imaginară off-road. Alege între 2 tipuri de mașini decapotabile, de dimensiune mică sau mare, și fă o plimbare lejeră prin orașul de vis. Iar dacă vremea se înrăutățește, refolosește piesele pentru a construi un model Coupe ca să nu te uzi. Pregătește-te pentru o cursă cu celelalte 4 modele de Nitro, Racer și două mașini de tip Formula. Asamblează una, testează-i viteza și treci repede la asamblarea următorului model, păstrând entuziasmul! În broșura inclusă, găsești instrucțiuni de construcție tipărite pentru 3 modele. Toate cele 8 modele sunt disponibile sub formă de instrucțiuni 3D interactive, vizualizate fie pe PC, fie pe smartphone-uri și tablete cu ajutorul aplicației ENGINO 3D Viewer, care poate fi descărcată gratuit în sistemele de operare mobile Android, Apple (iOs) și Windows.

Seria INVENTATOR® reprezintă o nouă gamă de produse, care are o abordare tematică cu capacități multi model, incluzând automobile, motociclete, aparate de zbor și mașini industriale. Piesele sunt în culori cu totul noi, iar modelele sunt optimizate din punct de vedere estetic și al funcționalității. Fiecare set conține un număr maxim de modele, începând cu seturile de 4 modele și până la seturile cu 16 modele.

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.

  • General
    • Varsta
      6+
    • Colectie
      Inventor

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.