Disponibilitate:
Iti recomandam alte produse similare din categoria Cuptoare electrice
Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.
Toate cuptoarele de caramida PortoForno sunt fabricate manual in Portugalia si sunt triplu izolate, ceea ce inseamna ca exteriorul cuptorului este rece la atingere, in timp ce interiorul este foarte fierbinte. Fiecare cuptor are un strat interior de caramida si mortar, care este apoi acoperit cu ciment refractar. Peste acesta se aplica un strat gros de izolatie Rockwool, stabilizat cu o placa de metal, acoperit de un strat suplimentar de ciment refractar.
Cuptorul Pizzaioli Premium are o fatada traditionala din teracota, cu o usa, gura de iesire si cos de fum din aluminiu turnat. Usa este echipata cu geam de vizitare.
Puteti vopsi sau placa cu faianta cuptoarele albe cu bolta pentru a se potrivi cu specificatiile casei sau terasei dvs. va trebui doar sa folositi o vopsea sau un adeziv rezistente la temperaturi superioare. Este obligatoriu ca mai intai sa ardeti in prealabil cuptorul (prin metoda de „curing”), sa il folositi timp de cateva saptamani si sa il tratati inainte de a-l vopsi.
Include:
Dimensiunile exacte variaza (sunt aproximative) deoarece fiecare cuptor este fabricat manual si pot exista mici abateri de cativa cm.
Diametru interior: lungime 83-85 cm, latime 73-75 cm x inaltime 38-40 cm
Dimensiuni exterioare:
Ce este metoda de curing (vindecare) si de ce trebuie sa o puneti in practica.
Arderea cuptorului in prealabil inseamna pur si simplu eliminarea umiditatii din mortar. „Vindecarea” va contribui in mod semnificativ la imbunatatirea capacitatii de gatire si a duratei de viata a cuptorului dumneavoastra. Asadar, da, trebuie sa ardeti in prealabil cuptorul traditional, aprinzand focuri mici si repetand procedura zilnic, timp de 5 zile.
Porniti un foc mic si lasati-l sa arda pe tot parcursul zilei (4-5 ore), urmarind ca temperatura sa atinga urmatoarele praguri:
Asigurati-va ca inchideti usa cuptorului in fiecare noapte, ceea ce va mentine caldura si va impiedica patrunderea umezelii pana la finalizarea procesului de curing.
Cod produs: #196392 | Cod producator: PortoForno PIZZAIOLI100
Va rugam asteptati... [x]
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.