Luni-Vineri 9-16

Samsung Cuptor cu microunde MS23F301TAK/OL, putere 800 W, capacitate 23 l, digital, negru

ID Produs: 10409

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cuptor cu microunde

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Samsung Cuptor cu microunde MS23F301TAK/OL, putere 800 W, capacitate 23 l, digital, negru de la Samsung

Cuptor cu microunde Samsung MS23F301TAK_N, Volum: 23 litri, Putere microunde: 800 W, Panou de comanda digital, Timer, Functie dezghetare, Afisaj LED, Interior Ceramic Emanel, 6 nivele de putere, Culoare: negru.

 

Gatitul cu ingrediente proaspete devine simplu


Inlocuiti preparatele comode care trebuie numai incalzite cu mancaruri sanatoase, gatite in casa, datorita cuptorului cu microunde Samsung F300G. Cu cele 20 de moduri de gatit presetate, puteti prepara mancarea in cateva minute.

 

 

 

 

 

 

 

Pastrati curatenia cu ajutorul interiorului din ceramica


Cuptorul cu microunde F300G are partea interioara din ceramica fina, care este usor de curatat si nu se va zgaria sau decolora de-a lungul timpului. Interiorul antibacterian si rezistent la zgarieturi este creat pentru a dura.

 

 

 

 

 

 

Imbunatatiti aspectul bucatariei dvs.


Imbunatatiti aspectul bucatariei dvs. cu eleganta cuptorului cu microunde F300G, cu geam din sticla neagra in partea frontala incastrat intr-un corp exterior cu model cu linii fine, maner asortat, afisaj albastru stralucitor si cadran detaliat de culoare argintie.

 

 

 

 

Faceti economii cu modul ECO


Setarea Mod ECO a noului Samsung F300G ofera cel mai scazut consum de energie in standby, reducand semnificativ consumul, pentru a realiza economii la facturile de energie.

 

 

 

Gatitul adus la perfectiune


Obtineti de fiecare data preparate gatite perfect datorita sistemului triplu de distribuire - microundele sunt furnizate prin trei orificii din interiorul cuptorului pentru o acoperire mai larga si o distribuire mai corecta a caldurii.

 

 

 

Gustati retetele traditionale preferate


Puteti sa alegeti dintr-o gama larga de retete locale pre-programate pe cuptorul cu microunde Samsung F300G si sa va bucurati de aromele familiare prin simpla apasare a unui buton.

  • General
    • Capacitate
      23 l
    • Putere
      800 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.