Luni-Vineri 9-16

Cuptor cu microunde Samsung MS23K3515AW, 23l, 800W, Digital, Alb-Negru

ID Produs: 121305

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cuptor cu microunde

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cuptor cu microunde Samsung MS23K3515AW, 23l, 800W, Digital, Alb-Negru de la Samsung

Pastrare la cald
Daca pregatiti mai multe feluri de mancare, functia Keep Warm mentine toate alimentele la temperatura adecvata, fara a le gati in exces, cu ajutorul unui incalzitor cu gratar. Astfel, acestea vor ramane calde si gustoase, exact ca mancarea proaspat preparata, fiind gata de servire.

   
Dezghetare rapida
Functia Quick Defrost dezgheata alimentele rapid si uniform. Algoritmul sau automat calculeaza timpul corect de dezghetare pentru 5 tipuri de alimente, asadar va va lua mult mai putin timp sa pregatiti ingredientele.
 
   
CERAMIC INSIDE™
Invelisul durabil CERAMIC INSIDE™ este usor de curatat si are proprietati anti-zgariere. Suprafata sa uniforma poate fi curatata fara frecare si nu se va decolora in timp. De asemenea, este foarte rezistent la rugina si la zgarieturi, asadar va avea o durabilitate prelungita.

   
Modul ECO
Modul ECO reduce semnificativ consumul de energie, datorita celui mai redus consum de electricitate in modul „in asteptare”. Atunci cand nu gatiti, energia utilizata pentru mentinerea functiilor esentiale este minima, ceea ce va va ajuta sa reduceti factura de electricitate.

   
Eliminare mirosuri
Setarea Eliminare mirosuri elimina fortat aerul din cavitatea interioara, asadar, orice mirosuri persistente sunt disipate rapid. Prin eliminarea imediata a mirosului fiecarui preparat, alimentele dumneavoastra vor avea intotdeauna un gust proaspat si delicios.

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Modalitati gatire Microunde
Programe predefinite Dezghetare
Tip panou de comanda Digital
Deschidere usa Stanga
Capacitate 23 l
Material interior Ceramica
Functii Oprire automata Timer Blocare acces copii Semnal sonor la finalizarea programului Pornire intarziata Afisare ceas Interior neaderent Senzor de gatire
Culoare Alb/Negru

SPECIFICATII TEHNICE

Putere 800 W
Trepte putere 6

DIMENSIUNI

Latime 48.9 cm
Adancime 37.4 cm
Inaltime 27.5 cm
Greutate 12 Kg
Diametru platou rotativ 28.8 cm
  • General
    • Capacitate
      23 l
    • Putere
      800 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.