Luni-Vineri 9-16

Cuptor incorporabil Samsung NV75N5641RS, Electric, Autocuratare catalitica, 75 l, Clasa A+, Grill, Dual Cook Flex, Inox

ID Produs: 121315

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Cuptor incorporabil

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Cuptor incorporabil Samsung NV75N5641RS, Electric, Autocuratare catalitica, 75 l, Clasa A+, Grill, Dual Cook Flex, Inox de la Samsung

Dual Cook Flex

O usa flexibila. Se deschide in doua directii.
Bucura-te de flexibilitatea de a gati diverse feluri de mancare cu Samsung Dual Cook Flex. Foloseste zona superioara pentru a gati alimente mai mici. Acceseaza usor zona superioara in timp ce gatesti diferite alimente, fara a avea pierderi de caldura in zona inferioara. Sau poti deschide usa complet atunci cand folosesti intregul cuptor.
 
   
Gateste mai multe feluri de mancare mult mai eficient
Poti utiliza cu usurinta zona superioara si pe cea inferioara in acelasi timp, cu setari de temperatura si timp diferite pentru a obtine rezultate optime de gatit in ambele zone, fara a pierde caldura sau a impiedica gatirea alimentelor in zona inferioara. Astfel, poti sa gatesti in mod eficient diferite feluri de mancare si sa te bucuri de cel mai bun gust.

 
   
Pierzi mai putina caldura deschizand la jumatate usa cuptorului
Economisesti timp si energie pentru pregatirea meselor. Folosind numai jumatatea superioara poti reduce timpul de preparare a alimentelor cu 22% si poti utiliza cu 21% mai putina energie in comparatie cu incalzirea intregului cuptor.
   
Sistem de curatare catalitica
Sistemul de curatare catalitica te ajuta sa-ti mentii cuptorul curat. Captuseala catalitica din partea din spate a cuptorului absoarbe stropii si scurgerile de grasime din timpul gatirii iar la temperaturi ridicate toate reziduurile vor oxida.

 
   
Gateste mult mai mult si portii mult mai mari
Prepara mai multe mancaruri si portii mai mari cu un cuptor masiv, de 75 litri capacitate. Acesta ofera mai multe posibilitati in ceea ce priveste gatitul acasa. Poti sa gatesti in acelasi timp alimente diferite, de pilda tot ceea ce ai nevoie pentru o petrecere. Ori poti gati cu usurinta alimente de mari dimensiuni pentru mesele in familie.
   
Eficienta energetica remarcabila care te ajuta sa economisesti bani
Transforma-ti casa din punct de vedere energetic si redu facturile la energie electrica. Poti folosi intreg cuptorul si totusi te poti bucura de o eficienta energetica exceptionala de tip A+ in modul Eco conventional. Beneficiind de confortul unui spatiu foarte mare si flexibil al cuptorului Samsung.

 
   
Vasele de gatit sunt usor de introdus si de indepartat
Introduci si scoti obiecte din cuptor mult mai usor. Grilajul telescopic aluneca usor si fara efort, chiar daca folosesti vase mari sau grele. Creeaza mult mai putina frecare, deci este mult mai usor de incarcat si descarcat. Si poti sa intorci sau sa condimentezi mancarea fara a murdari cuptorul.

 
   
Mai mult confort. Rezultate profesionale.  
   
Preincalzire rapida
Incepe sa gatesti mai repede. Utilizand incalzitoare de sus, de jos si convectia, cavitatea se incalzeste rapid, astfel incat sa poti incepe sa gatesti mai repede.
   
Coacere Pro
Gateste carnea ca un profesionist. Un mod incalzeste la o temperatura de 220°C, apoi se ajusteaza automat la temperatura de gatit lent pe care ai stabilit-o, pentru o textura ideala atat in interior cat si in afara.
   
Controlul temperaturii
Fii precis(a). Nivelurile de caldura sunt monitorizate si ajustate pentru a te asigura ca mancarurile tale se prepara la o temperatura exacta, cu fluctuatii cat mai mici.
Utilizare Rezidential
Tip cuptor Cuptor standard
Tip alimentare Electricitate
Design Clasic
Tip inchidere usa Standard
Material Inox
Material interior Ceramica
Material usa Sticla
Tip panou de comanda Touch screen Electronic
Deschidere usa Verticala
Accesorii incluse Tava coacere
Culoare Negru/Argintiu

DIMENSIUNI

Inaltime 59.5 cm
Latime 59.5 cm
Adancime 57 cm
Greutate 41.7 Kg

CARACTERISTICI TEHNICE

Eficienta energetica Clasa energetica A+ dintr-o gama de la A+++ la D
Putere 1600 W 1200 W
Capacitate 75 l
Temperatura maxima 250 C

FUNCTII SI ACCESORII

Autocuratare Catalitica
Functii de gatire Grill Coacere Convectie Dezghetare Preincalzire
Mod incalzire Incalzire sus-jos
Functii Timer Control temperatura Iluminare interioara Blocare acces copii Afisare ceas Mod Eco Ventilare
Numar programe 50
  • General
    • Capacitate
      75 l
    • Putere
      1600 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.