Luni-Vineri 9-16

Duplicat - Curatitor cu aburi Karcher SC 2 EasyFix, 1500 W, 3.2 bar, 6.5 minute

ID Produs: 111091

Garantie: 24 luni
Persoane juridice 6 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Curatare cu abur si Mopuri electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Duplicat - Curatitor cu aburi Karcher SC 2 EasyFix, 1500 W, 3.2 bar, 6.5 minute de la Karcher

SC 2 este un aparat compact de curatare cu aburi, cu 2 nivele de control ale intensitatii aburului, in functie de necesitatile de curatare. Aparatul este prevazut cu un lacas de depozitare a accesoriilor si o duza de podea EasyFix, cu articulatie flexibila pentru o manevrabilitate excelenta si curatare usoara in jurul obstacolelor precum si sub mobilier. Aparatul SC 2 nu utilizeaza substante chimice in functionare si indeparteaza 99,99% din toate bacteriile de uz casnic Accesoriile versatile ajuta curatarea si a celor mai dificile zone si elemente ale casei si indeparteaza chiar si acea murdarie pe care o credeati imposibil de curatat.

Kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare cu bucla si carlige. - Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare. Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta
Depozitare accesorii si pozitie de stationare - Compartiment confortabil de depozitare a accesoriilor si stationare usoara a duzei pentru podea in timpul pauzelor.
Siguranta pentru copii pe pistolul pentru aburi - Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.
Accesorii multifunctionale - Curatare vizata a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.
Lavete de microfibra pentru podea si huse din microfibra cu performante mai bune de curatare. - Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.
Reglare a cantitatii de abur in 2 trepte - Cantitatea de aburi poate fi reglata individual pentru fiecare suprafata si grad de murdarire

Culoare Galben
Putere (W) 1500 W
Capacitate rezervor (l) 1 l
Tip alimentare Electric

FUNCTII

Sistem siguranta Da
Debit de abur (g/min) 100 g/min
Alte functii Protectie impotriva accesului copiilor Supapa de siguranta Reglarea cantitatii de abur, Pe maner Palnie de umplere integrata Set pentru Curaţarea podelelor, EasyFix + tevi de prelungire (2 x 0,5m) Accesorii, duza de mana, duza de finisare, perie rotunda (mica) Husa de microfibra pentru duza de mana Pozitie de parcare Furtun abur cu pistol, 2 m

CARACTERISTICI TEHNICE

Greutate (kg) 2.9 kg
Timp incalzire (min.) 6.5 min

ACCESORII

Laveta microfibra Da

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.