Luni-Vineri 9-16

Mop Xiaomi Deerma TB-900, rotire la 360 grade, laveta microfibra

ID Produs: 159436

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Curatare cu abur si Mopuri electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Mop Xiaomi Deerma TB-900, rotire la 360 grade, laveta microfibra de la Xiaomi

Mop Xiaomi Deerma TB900

De fiecare data cand maturi podeaua, ridici praf si murdarie, care se pot aseza pe suprafata mobilierului și a electrocasnicelor. De fiecare data cand elimini praful, mainile tale pot intra in contact direct cu murdaria. De fiecare data cand speli podeaua, reutilizarea apei poate duce la contaminarea secundara a podelei. Prin urmare, nu orice curatare poate proteja complet impotriva murdariei.

Curatare fara contact direct: elimina contactul mainilor cu praful si murdaria

Incerca mopul Deerma TB900 multifunctional, care poate trece cu usurinta de la pulverizare umeda la curatare uscata. Este destul de usor să schimbi functia de utilizare , ea insasi va colecta gunoiul sau va spala podeaua. Dupa fiecare curatare, nici nu trebuie sa atingi sursele de murdarie, astfel incat curatarea va fi sigura pentru maini.

Perie moale de tambur: absoarbe murdaria cu fiecare miscare

Peria de tambur mecanică din fata se poate roti in timp ce inaintezi, transferand murdaria de pe podea catre colectorul de praf. Fibrele moi si lungi ale periei patrund adanc in fisurile acoperirii si indeparteaza praful si murdaria de acolo pentru a obtine o curatenie completa.

Gura de admisie lata de 170 mm: usor de manevrat chiar si cu acumulari mari de praf

O deschidere de admisie mare, cu o latime de 170 mm, face fata cu usurinta celor mai mari contaminanti si acumularilor lor, fara a lasa praf, fara coji sau produse imprastiate accidental pe podea.

Colectorul mare de praf nu lasa mizerie in urma

Volumul mopului de praf Deerma TB900 este de 230 ml. Spre deosebire de un tub de praf obisnuit, acesta nu trebuie curatat dupa fiecare miscare si, datorita constructiei, blocheaza complet praful si murdaria din interior. Pentru a-l goli, este suficient doar o singura apasare, fara contact direct cu praful si murdaria.

Pulverizeaza apa pentru curatenie: nu este nevoie să treci de doua ori prin acelasi loc

Pulverizarea dintr-un rezervor independent iti permite să obții o curătenie perfecta de la prima miscare prin construirea unei bariere puternice, pentru a proteja sanatatea tuturor membrilor familiei.

Pompa de descarcare puternica: pulverizare fină fara urme

In doar o secunda, pompa sub presiune incorporata in proiectarea mop-ului creeaza o dispersie fina care se instaleaza pe suprafata care este curatata, fara a lasa scame/mizerie care ar putea deteriora podeaua din lemn sau cauza mucegai.

CARACTERISTICI GENERALE

Utilizare Interior
Material Plastic Inox
Tip coada Mop
Tip mop Cu spray
Culoare Alb
Capacitate 0.23 l 0.28 l
 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.