Luni-Vineri 9-16

HP Thunderbolt Dock 120W G2

PRET SPECIAL
ID Produs: 147477


Disponibilitate:
In stoc magazin suficient


PRP: 1.499,00 lei

1.099,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 44.78 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere HP Thunderbolt Dock 120W G2 de la HP

Reinventati andocarea si cresteti productivitatea cu cea mai versatila docking statioThunderbolt™, micul si sofisticatul HP Thunderbolt Dock G2. Proiectat pentru flexibilitatea spatiului de lucru si gestionarea retelei , ofera conectivitate dispozitiv USB-C™.


Functii principale:

Puneti stapanire pe spatiul de lucru dintr-o singura conexiune Thunderbolt™ 3 (USB-C™)
Conectati cablul inclus la notebook-ul dvs. pentru a accesa o retea cu fir, date, video si incarcare  cu un dock care accepta atat HP cat si non-HP Thunderbolt™ si USB-C™.

Gestionati-va flota de intreprinderii ca un sef
Ajututati IT-ul sa asigure securitatea si gestionarea de la distanta a unei game largi de notebook-uri HP si a docului cu functii avansate de gestionare a retelei incorporate in el, inclusiv WoL si MAC Address Pass-Through in toate starile de putere si PXE Boot.

Utilizare pe o varietate de dispozitive si sisteme de operare
Obtineti flexibilitatea si comoditatea unui singur dock universal pentru toate dispozitivele dvs. Thunderbolt™ 3 si USB-C™. 

Resetati-va perceptia
Revendicati-va zona de lucru cu aceasta piesa centrala care economiseste spatiu si va ajuta sa creati un birou curat. Designul sau elegant, negru, rotunjit, cu accente netede schimba tot ceea ce credeti ca stiti despre docking stations.

Maximizati-va multi-sarcinile
Vedeti fiecare culoare si detaliu al proiectelor dvs. cu o conexiune super rapida la afisajele externe 4K imediat ce conectati notebook-ul.

Tip conectivitate Thunderbolt 3 USB-C
Tip alimentare La retea
Interfata 1 x USB Tip-C 3 x USB 3.0 1 x Audio Jack 1 x Kensington lock slot 1 x Thunderbolt™ port 1 x USB-C™ DisplayPort™ 2 x DisplayPort™ 1 x VGA 1 x RJ-45
Putere alimentare 15 W
Continut pachet 1 x HP Thunderbolt Dock G2 1 x Combo Cable 1 x Documentare

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.