Luni-Vineri 9-16

Docking Station Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4, 100W, Negru

ID Produs: 179736

Garantia producatorului



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 7 zile

1.241,37 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 50.6 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Docking Station Lenovo ThinkPad Universal Thunderbolt 4, 100W, Negru de la Lenovo

ThinkPad® Universal Thunderbolt™ 4 Dock (40B0) este proiectat pentru a se extinde spre noi orizonturi. Aduce urmatoarea generatie a tehnologiei Intel® Thunderbolt™, cu caracteristici care schimba regulile jocului, cum ar fi suportul pentru afisaj 8K @ 30 Hz, suportul pentru functionalitatea Intel® vPro® (*1), gestionarea inteligenta de la distanta si incarcarea dinamica a energiei de pana la 100 W. ThinkPad Universal Thunderbolt™ 4 Dock este cu adevarat varful docking-ului premium.

 

Caracteristici:

Un cablu. Toate nevoile dumneavoastra: Un singur cablu Thunderbolt™ este tot ce aveti nevoie pentru a va duce productivitatea pe noi culmi. Adaugati un afisaj 8K @ 30 Hz sau pana la patru afisaje 4K @ 60 Hz, viteze de transfer fulgeratoare de 40 Gbps, suport vPro® pass-through si incarcare dinamica imbunatatita a energiei de pana la 100 W. Puteti face totul cu ThinkPad® Universal Thunderbolt™ 4 Dock.

Compatibilitate. Fara limite: Libertatea este cheia productivitatii. De aceea, am proiectat ThinkPad Thunderbolt™ 4 Dock pentru a fi adaptabil fara limite - suportand pana la 100 W PD si performante de neegalat pe toate sistemele Thunderbolt™ 3 si 4, USB 4 si USB-C bazate pe Windows (*2).

Management de la distanta. Dar mai inteligent: Gestionarea de la distanta a dock-ului tocmai a devenit mult mai inteligenta. Multumita Lenovo Dock Manager si celui mai recent hardware al nostru, actualizarile de firmware pot fi efectuate fara intreruperea utilizatorului final, ceea ce inseamna ca productivitatea nu este niciodata compromisa.

Tip conectivitate USB-C USB-A
Tip alimentare USB
Interfata 1 x RJ-45 1 x USB Type C 1 x Audio 2 x Thunderbolt 4 2 x Display Ports 1.4 4 x USB 1 x HDMI 2.1
Sistem de operare compatibil Windows 10 Ubuntu Linux Fedora Windows 11
Retea suportata 10/100/1000
Rezolutie suportata 4K 8K
Putere alimentare 100 W
Continut pachet 1 x Cablu alimentare 1 x Docking station 1 x Cablu Thunderbolt
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 270 mm
Latime 195 mm
Inaltime 85 mm
Greutate 1.2 Kg
Lungime cablu 0.7 m

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.