Luni-Vineri 9-16

Epilator Braun Silk-épil SES9020 3D, Alb/Auriu

ID Produs: 150039

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Epilator Braun Silk-épil SES9020 3D, Alb/Auriu de la BRAUN

feature image

Mâner subțire, ergonomic
Forma complet nouă cu mâner anti-alunecare este foarte utilă la duș și oferă o mișcare mai ușoară și mai precisă - perfectă pentru îndepărtarea părului în acele zone greu accesibile.

feature image

Masaj corporal profund
Noul cap de masaj profund de la Braun oferă un efect puternic de masaj asupra corpului. Stimulând circulația sângelui, ajută la tonifierea pielii și la îmbunătățirea aspectului pielii.

feature image

Menține linia bikinilor
Pregătește-te pentru o zi la piscină fără bătaia de cap cu ceară, folosind aparatul de ras sau accesoriul de tuns. Nici o durere. Fără programări. Doar piele netedă gata de bikini.

feature image

Axile netede
Poartă-ți maioul preferat cu încrederea că subrațele tale vor fi moi și netede. Pentru zonele extrem de sensibile, vă recomandăm să folosiți capul de ras inclus în set.

feature image

Folosește-l peste tot
Epilați-vă pe tot corpul, folosind capul flexibil pentru a ajunge cu ușurință în zonele dificile. Tehnologia Micro-Grip cu cap cu 40% mai lat indeparteaza mai mult par dintr-o singura miscare, pentru o epilare mai eficienta.

feature image

Pensetă cu microgrip
Dispunând de pensete largi, lungi și adânci, Silk·épil 9 Flex îndepărtează chiar și cele mai scurte fire de păr cu precizie, pe care ceara nu le poate prinde.

feature image

Ghid de presiune
Tehnologia SensoSmart™ vă ghidează epilarea cu o lumină roșie pentru a vă asigura că este aplicată cantitatea potrivită de presiune.

feature image

Umed uscat
100% rezistent la apa, te poti epila la baie sau la dus. Epilarea devine practic nedureroasă cu utilizarea frecventă în apă.

feature image

Rade și tunde
Capul aparatului de ras transformă epilatorul într-un aparat de bărbierit complet funcțional, în timp ce capacul aparatului de tuns vă permite să tundeți părul, dacă preferați.

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Corp Maini Picioare Axila
Tip produs Epilator clasic
Set Da
Utilizare Piele uscata Piele umeda
Tip utilizare Uz casnic
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Pensete
Tip alimentare Acumulator
Tip operare Fara fir
Trepte de viteza 2
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.