Luni-Vineri 9-16

Epilator Remington IPL3500

ID Produs: 90024

L



Disponibilitate:
In stoc furnizor

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Epilatoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Epilator Remington IPL3500 de la REMINGTON

Producator: Remington 

Epilator IPL Remington IPL3500 Design compact 350.000 pulsatii Alb-Gri ipl3500

Mentine-ti pielea neteda si delicata chiar si cand calatoresti, cu ajutorul Epilatorului Compact Remington cu Lumina Pulsata pentru Acasa (HPL - Home Pulse Light) care incorporeaza Tehnologia Avansata fara Tragaci.

Garantat sa devina cel mai bun partener de calatorii, dispozitivul compact HPL se va asigura ca obtii in fiecare zi o piele neteda ca de salon profesionist, permanent. Avand un design compact cu cinci setari de putere, poti obtine o reducere cu 92% a firelor de par*.

In comparatie cu epilarea cu laser, HPL functioneaza folosind un fascicul de lumina de 3,5 juli. Multumita Tehnologiei Avansate fara Tragaci, tot ceea ce trebuie sa faci e sa plasezi dispozitivul in contact cu pielea si acesta va livra o pulsatie fara sa trebuiasca sa apesi sau sa tii apasat vreun buton.

Potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati, Epilatorul Compact HPL de la Remington este delicat cu pielea si usor de utilizat, oriunde te-ai afla. Design-ul compact face ca acesta sa incapa cu usurinta in orice bagaj de mana, ideal daca doresti sa iti continui sesiunile de tratament si cand calatoresti.

Carcasa de depozitare premium face ca acesta sa fie usor de depozitat si transportat, iar carpa pentru curatare este foarte utila dupa fiecare utilizare.

 

O reducere de pana la 92% a firelor de par*

Completand trei sesiuni, pe parcursul a sase saptamani, si respectand manualul de utilizare, poti obtine o reducere cu pana la 92% a firelor de par*.
 

 

Pulsatii fara tragaci si cinci setari de putere

Ai nevoie de doar 20 de minute pentru a completa o sesiune de tratament pentru intreg corpul; butonul de pulsatii fara tragaci iti permite sa iti indepartezi firele de par fara sa apesi butonul de fiecare data, fiind ideal pentru utilizatorii care vor sa economiseasca timp pretios. Cele cinci setari de putere iti permit sa iti ajustezi tratamentul pentru a se potrivi cu pielea ta, obtinand astfel rezultate confortabile, insa si eficiente.

  • Utilizare cu cablu
  • 350.000 de pulsatii
  • 3,5 Juli putere
  • Intre 1 si 3,5 secunde
  • O reducere de pana la 92% a firelor de par*
  • Tehnologie Avansata fara Tragaci
  • 5 setari de putere
  • Carpa de curatare
  • Carcasa pentru depozitare premium
  • Manual de utilizare
Caracteristici 
Epilator IPL Remington IPL3500 Design compact 350.000 pulsatii Alb-Gri ipl3500
Tip Produs:
Epilator
Wet and Dry:
Nu
IPL:
Da
Tip alimentare:
La retea
Numar viteze:
5
Culoare:
Alb-Gri
  • General
    • Fara fir
      nu
    • Accesoriu
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.