Luni-Vineri 9-16

Epilator IPL Silk`n Jewel XL, 150 000 impulsuri

PRET SPECIAL
ID Produs: 98809

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient


249,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +69,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +104,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Epilator IPL Silk`n Jewel XL, 150 000 impulsuri de la Silk`n

Daca doriti sa indepartati parul nedorit de pe corp sau fata, puteti alege raderea, epilarea cu epilatorul clasic sau epilarea cu ceara. Dar parul indepartat in acest fel tinde sa creasca destul de repede, iar pielea este adesea inflamata si iritata.
Descoperiti o abordare cu totul noua pentru indepartarea parului: Silk’n Jewel. Acest dispozitiv de indepartare a parului utilizeaza lumina pulsata pentru a elimina parul nedorit – fara durere si fara disconfort.

- Tehnologia Touch & Glide: indepartarea rapida a parului datorita impulsurilor automate de lumina;
- Potrivit pentru intregul trup si fata;
- 150.000 de impulsuri luminoase;
- Alegeti intre 5 niveluri de energie;
- Viteza ajustabila;
- Senzor pentru determinarea culorii pielii intergrat;
- Poate fi folosit dupa bronzare (nivelul de energie 1);
- Zona de tratare: 3 cm²;
- Aplicatie gratuita Silk’n pentru planificarea tratamentelor.
   
Tehnologie HPL ™ patentata si dovedita clinic

Tehnologia HPL ™ (Home Pulsed Light) este utilizata pentru a indeparta parul nedorit de ani de zile – peste tot in lume. Tehnologia a facut obiectul a numeroase studii clinice, iar dermatologii de varf o vad ca o modalitate sigura, usoara si eficienta de indepartare a parului intr-un mediu obisnuit, casnic.

Tratamentul este recomandat de medici, dovedit clinic si brevetat si a fost aprobat de FDA (Food and Drug Administration) al Statelor Unite.
   
TEHNOLOGIA Touch&Glide pentru indepartarea RAPIDA a parului

Silk’n Jewel are un design complet diferit fata de dispozitivele HPL asemanatoare de pe piata. Are un singur buton, pe care il puteti utiliza pentru a porni/opri aparatul sau pentru a comuta la un alt nivel de putere. Acesta inseamna ca nu mai trebuie sa apasati un buton de impuls pentru a elibera un blit de lumina – ceea ce va face sesiunile de epilare mult mai rapide.

Pur si simplu plasati capatul dispozitivului in contact cu pielea si Jewel emite automat un impuls de lumina. Puteti alege sa focalizati pe o zona mica prin mutarea dispozitivului de la un punct la altul. Sau puteti lasa dispozitivul sa alunece intr-o zona mai mare, astfel incat sa puteti termina procesul in cateva minute.
   
150.000 IMPULSURI DE  LUMINA PENTRU TRATAREA CORPULUI SI A FETEI

Cu Silk’n Jewel, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la costuri suplimentare, cum ar fi cartusele pentru lampi. Acest lucru se datoreaza faptului ca Jewel-ul stocheaza nu mai putin de 150.000 de impulsuri luminoase – care vor dura un timp indelungat. Ceea ce inseamna ca nu va fi nevoie sa cumparati cartuse de inlocuire.
Silk’n Jewel are cinci setari de putere, cel mai mic dintre acestea fiind nivelul 1. Aceste niveluri de putere sunt in legatura directa cu frecventa flash-urilor HPL ™.

Cu cat este mai mare nivelul de putere pe care il alegeti, cu atat este mai eficient tratamentul. Cand setati Silk’n Jewel la nivelul 1, dispozitivul emite un impuls de lumina pe secunda – fiind cel mai rapid nivel. Mai mult decat atat, acesta este un nivel potrivit pentru cazul in care v-ati expus recent la soare.

Cand setati dispozitivul la nivelul 5, acesta emite un impuls lumina la fiecare 3,5 secunde. Acesta este cel mai eficient nivel si conduce la cele mai bune rezultate.
   
CINCI NIVELURI DE PUTERE SI VITEZA AJUSTABILA

Pielea noastra nu are aceeasi culoare peste tot: unele parti ale corpului au o pigmentare naturala fata de altele care sunt mai inchise la culoare din cauza bronzului. Silk’n Jewel are un senzor de culoare pentru piele incorporat, care va scaneaza pielea. Daca pielea dvs. este prea inchisa la culoare, dispozitivul nu emite un impuls de lumina la niveluri mai mari de putere.

In acest caz, puteti continua sesiunea de indepartare a parului prin trecerea la o setare mai mica. In plus, Silk’n Jewel are un mecanism de siguranta care va protejeaza automat ochii. Dispozitivul va emite un blit numai daca aplicatorul sau este in contact direct cu pielea si nu cand este pozitionat in aer.
   
Nu uitati niciodata de o sesiune de epilat cu aplicatia inteligenta Silk’n!

Programati urmatoarea sesiune de epilare in aplicatie iar aceasta va va reaminti in mod automat cand este timpul sa efectuati o etapa noua de epilare.

Acest lucru economiseste timp si va permite sa vedeti rezultate mai rapide. Aplicatia afiseaza, de asemenea, informatii despre progresele dvs. de indepartare a parului – cum ar fi setarile de energie pe care le-ati utilizat pe anumite zone ale corpului dvs. –

 

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Fata Corp
Tip produs Epilator IPL
Tip utilizare Uz casnic
Utilizare Piele uscata
Destinat pentru Epilare
Tip functionare Lumina intens pulsata
Tip alimentare La retea
Tip operare Cu fir
Trepte de viteza 5
Numar impulsuri IPL 150000
Continut pachet 1 x Epilator IPL
Culoare Alb
  • General
    • Fara fir
      da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.