Luni-Vineri 9-16

Fier de calcat Beko SIM3126R, 2600W, 35g/min, 240ml, talpa ceramica, rosu

PRET SPECIAL
ID Produs: 192032

24luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient


PRP: 199,00 lei

169,00 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare

Descriere Fier de calcat Beko SIM3126R, 2600W, 35g/min, 240ml, talpa ceramica, rosu de la Beko

Jet de abur 150 g/min

Scapa de orice cuta nedorita datorita puterii mari a jetului de abur. Calcatul va deveni o activitate placuta, iar tesaturile vor fi protejate. Aburul atinge cu usurinta o putere de maxim 150g/min, ca tu sa te bucuri de rezultate perfecte.

Debit de abur continuu 35 g/min

Aburul eliberat continuu pana la 35 g/min netezeste foarte usor chiar si cele mai dificile cute si protejeaza toate tipurile de tesaturi in timpul calcatului.

Functie Anti picurare

Fierul de calcat este dotat cu un filtru special localizat in interiorul rezervorului de apa care dedurizeaza apa, prevenind astfel acumularea de calcar. Filtrul nu necesita inlocuire.

Talpa Ceramica

Talpa fierului de calcat este rezistenta la zgarieturi si permite o alunecare lina pe tesaturi. Aburul patrunde rapid in haine pentru o calcare rapida si facila. Asigura o distribuire uniforma a caldurii, fiind totodata si foarte rezistent. Materialul ceramic din care este confectionata talpa fierului de calcat te scapa de electrizarea materialelor, chiar si la temperaturi mari.

 

Calcare verticala

Poti calca cu usurinta hainele puse pe umeras, draperiile sau perdelele. Tesaturile vor fi netezite si improspatate rapid multumita aburului vertical. Mentineti o distanta de 15-30 cm intre talpa fierului si articolele pe care le aveti de calcat.

 

Functie Oprire Automata

Fierul de calcat se va opri automat daca nu este miscat sau nicio functie nu este activata timp de 30 de secunde. Daca aparatul este mutat sau daca vreuna dintre functii este activata, acesta va incepe sa functioneze.

 

Functie Auto Curatare

Fierul de calcat este dotat cu un filtru special localizat in interiorul rezervorului de apa care dedurizeaza apa, prevenind astfel acumularea de calcar. Filtrul nu necesita inlocuire.

 

Informatii Tehnice

Putere (W) - 2600
Jet abur (g/min) - 35
Abur constant (g/min) - 120
Talpa - Ceramica
Lungime cablu alimentare (m) - 2
Capacitate rezervor apa (ml) - 240
Calcarea verticala cu abur - Da
Oprire automata - Da
Anti-picurare - Da
Cablu pivotant - Da
Greutate neta (kg) - 1.27
Culoare - Rosu

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.