Luni-Vineri 9-16

SKIL 9955 MA Masina de polisat, 1300W, 220V, 125-180mm, 2 discuri + geanta

ID Produs: 183583


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

561,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +56,10 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +84,15 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 22.86 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere SKIL 9955 MA Masina de polisat, 1300W, 220V, 125-180mm, 2 discuri + geanta de la Skil

 

Maşină de polişat versatilă pentru toate lucrările de lustruire
SKIL Masters 9955 este o maşină de polişat profesională livrată într-o geantă robustă SKIL Masters cu două mânere laterale diferite, plăci suport din Velcro de 125 mm şi 180 mm precum şi două discuri de polişat din lână de miel. Puteţi utiliza maşină de polişat de 1300 W pentru eliminarea zgârieturilor de pe autovehicule sau ambarcaţiuni, pentru ameliorarea aspectului autovehiculului sau pentru eliminarea ruginii şi oxizilor de pe aluminiu, oţel şi alte metale. Controlul variabil al turaţiei vă permite să adaptaţi turaţia uneltei la sarcina de executat, în timp ce funcţia electronică pentru turaţie constantă asigură menţinerea unei turaţii constante indiferent presiunea aplicată, pentru un rezultat uniform al polişării. Funcţia de pornire lină asigură o pornire lină, controlată a maşinii de polişat, diminuând împroşcarea substanţei de polişat atunci când porniţi unealta. Mânerul lateral sub forma literei D şi mânerul lateral obişnuit asigură un confort optim în orice situaţie de lucru.

SKIL Masters: unelte profesionale pentru utilizatori profesionişti
SKIL Masters oferă o gamă largă de unelte special destinate utilizatorilor profesionişti. Totul a început în anul 1924, când fondatorul SKIL a inventat ferăstrăul circular de mână. Acest legendar ferăstrău Skilsaw a fost primul dintre multele invenţii novatoare care se concentrează pe manevrabilitatea uşoară şi eficientă combinată cu performanţe maxime. Uneltele oferă un raport preţ/performanţă imbatabil datorită designului robust, fiabilităţii şi gamei largi de accesorii incluse în furnitură. Uneltele SKIL Masters fără funcţii inutile permit îndeplinirea uşoară a sarcinilor dificile.

  • Maşină de polişat versatilă echipată cu doi suporţi diferiţi (Ø 125 mm / Ø 180 mm)
  • Motor puternic de 1300 W
  • Funcţionare controlată datorită pornirii lente
  • Viteza constantă asigură eficienţă chiar şi la sarcini mari
  • Roţi dinţate elicoidale rigidizate şi rulmenţi cu bile etanşaţi la praf, pentru o durată de viaţă mai mare a uneltei
  • Mânerul în formă de D cu suprafaţă de prindere moale oferă un control perfect
  • Turaţie selectabilă pentru lucrările de polişat
  • Perii carbonice uşor de schimbat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.