Luni-Vineri 9-16

Friteuză cu aer cald COSORI Pro AirFryer CP137-AF-RXB, 1500W, 3.7l, Fără amprentă, Coș anti-adeziv, 11 meniuri, Termostat reglabil (77~205°C), Display LED, Oprire automată, Păstrare la cald, Carte rețete, Neagră

ID Produs: 159256

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Friteuze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Friteuză cu aer cald COSORI Pro AirFryer CP137-AF-RXB, 1500W, 3.7l, Fără amprentă, Coș anti-adeziv, 11 meniuri, Termostat reglabil (77~205°C), Display LED, Oprire automată, Păstrare la cald, Carte rețete, Neagră de la COSORI

Datorita friteuzei Cosori, puteti gati mancarurile favorite folosind cu pana la 85% mai putin ulei decat in cazul mancarii prajite in mod traditional, insa fara a pierde gustul delicios si textura crocanta specific.
 
Fluxul de aer incalzit prepara mancarea mult mai rapid decat un cuptor, necesar doar o fractiune din cantitatea de ulei folosita pentru mancarurile gatite in baie de ulei.
 
Interfata intuitiva, cu indicatori luminosi, gradatii vizibile si buton central anti-alunecare garanteaza o operare rapida si utilizare.
 
Fabricata dintr-un material matuit, rezistent la pete si murdarie, friteuza are un design patrat, extrem de compact, ce va ajuta sa economisiti cat mai mult spatiu in bucatarie.
 
Aparatul este listat ETL, nu contine BPA si are aprobare FDA. In plus, este prevazut cu functia de inchidere automata, fiind atat benefic pentru sanatatea ta, cat si in conformitate cu toate standardele de siguranta.
 
De asemenea, datorită capacităților mari, de aproximativ 3.7 L, puteți prepara mancaruri delicioase, potrivite pentru 2-3 persoane. Pentru inspirație, friteuza Cosori dispune de 8 retete rapide printate pe suprafata aparatului. Puteti prepara nenumarate feluri de mancare, mult mai rapid si folositor decat inainte.
 
Datorita stratului antiaderent al cosului de gatit, se curata foarte uzor, atat manual cat si la masina de spalat vase.
  • General
    • Capacitate
      3.7
    • Putere
      1500 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.