Luni-Vineri 9-16

Friteuza cu aer cald Instant Vortex Plus 6 ClearCook & OdorErase, 1450~1700W, V5.7L, 6 funcții, Termostat reglabil (35~205°C), Fereastră monitorizare, Lumină internă, Tehnologie EvenCrisp, Stainless Steel

ID Produs: 181698

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

666,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +66,70 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +100,05 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 27.17 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Friteuza cu aer cald Instant Vortex Plus 6 ClearCook & OdorErase, 1450~1700W, V5.7L, 6 funcții, Termostat reglabil (35~205°C), Fereastră monitorizare, Lumină internă, Tehnologie EvenCrisp, Stainless Steel de la Instant Pot

Vizibilitate mai presus de toate


Conceptul revolutionar al acestui instrument complex de gatit este sticla speciala din care este construit geamul prin care se poate viziona interiorul cosului, astfel, vedeti in timp real cum ingredientele dumneavoastra se transforma in mese delicioase.

Uleiul devine istorie


Friteuza revolutionara Instant Pot Vortex Plus ClearCook are nevoie cu pana la 95 % mai putin ulei pentru a gati, fata de metodele clasice de prajire.

Sistem revolutionar de distributie a aerului cald


Noul sistem de distributie a aerului cald asigura dispersie uniforma, gatind perfect si in profunzime iar crusta crocanta si delicioasa va satisface pretentiile celor mai exigenti gurmanzi. Temperatura poate fi ajustata in intervalul 35-205 CO, poate fi gatit orice fel de ingredient, aproape sub orice forma, flexibilitatea pe care o ofera utilizatorului, fiind uriasa. Instant Pot Vortex Plus ClearCook are nevoie de foarte putin timp pentru a ajunge la temperatura optima de gatit ceea ce te scuteste de timpii de asteptare mari existenti in cazul altor aparate.

Sistem de control simplificat, curatare usoara


Cele 6 programe prestabilite asigura access rapid la performantele de top ale friteuzei dar aparatul permite personalizarea modului in care sunt gestionate functiile si optiunile. Sertarele si tavile sunt construite din materiale de calitate, non-aderente care pot fi curatate in masina de spalat vase, astfel, efortul pentru a curata piesele este minim. Aparatul beneficiaza de multiple sisteme de protectie, astfel, este 100 % sigur pentru tine si familia ta!

Design din viitor


Friteuza Instant Pot Vortex Plus ClearCook arata la fel de bine cum gateste, forma ergonomica si finisajele ingenioase din materiale premium transforma acest aparat electrocasnic intr-un obiect modern de design care se va integra perfect in orice bucatarie.
Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Tip friteuza Cu aer cald
Numar cosuri 1
Tip alimentare La retea
Putere 1700 W
Capacitate mancare 1.4 Kg
Tip panou de comanda Digital Touch screen
Numar programe 6
Interval temperatura 0 - 210 °C
Material carcasa Plastic
Functii de siguranta Oprire automata Protectie supraincalzire Indicator luminos Baza anti-alunecare
Caracteristici speciale Timer Cool touch Geam transparent Compatibil masina de spalat vase Manere reci Filtru impotriva mirosurilor neplacute
Culoare Inox Negru
Continut pachet 1 x Gratar 1 carte cu instrucţiuni 1 x Friteuza Air Fryer

DIMENSIUNI

Lungime 43.5 cm
Latime 35 cm
Inaltime 37 cm
Lungime cablu 1.4 m
Greutate 6.85 Kg
  • General
    • Capacitate
      1.4
    • Putere
      1700 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.