Luni-Vineri 9-16

Friteuza cu aer cald Airfryer Instant Pot Vortex Plus 8 Dual Drawer ClearCook, 1700W, 7,6L per cos, negru

ID Produs: 181699

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin limitat

1.199,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +119,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +179,85 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 48.85 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Friteuza cu aer cald Airfryer Instant Pot Vortex Plus 8 Dual Drawer ClearCook, 1700W, 7,6L per cos, negru de la Instant Pot

 

Acest Instant Pot Vortex Plus 8 Dual Drawer Clear Cook are o multime de caracteristici utile, dar in fruntea listei trebuie sa fie fereastra ClearCook. Fereastra transparenta functioneaza cu o lumina perfect plasata in interior, astfel incat puteti verifica progresul gatitului fara a deschide cosul. Cosurile duble inseamna ca puteti gati in dublu rand sau puteti gati doua alimente separate in acelasi timp. SyncCook si SyncFinish potrivesc automat setarile pentru gatit sau potrivesc timpul de finisare intre cele doua cosuri.

 

Descriere

Vizibilitate mai presus de toate: Conceptul revoluționar al acestui instrument complex de gătit este sticla specială din care este construit geamul prin care se poate viziona interiorul coșului, astfel, vedeți în timp real cum ingredientele dumneavoastră se transformă în mese delicioase.

Performanța gătitului la dublu: Friteuza este echipată cu două coșuri separate sub forma unor sertare, astfel, puteți să gătiți cantități duble din mâncarea preferată sau să gătiți două feluri diferite în același timp. Funcția de sincronizare face ca aparatul să finalizeze procesul de gătire pentru alimente diferite, simultan, controlând separat setările pentru cele două coșuri.

Uleiul devine istorie: Friteuza revoluționară Instant Pot Vortex Plus ClearCook are nevoie cu până la 95 % mai puțin ulei pentru a găti, față de metodele clasice de prăjire.

Sistem revoluționar de distribuție a aerului cald: Noul sistem de distribuție a aerului cald asigură dispersie uniformă, gătind perfect și în profunzime iar crusta crocantă și delicioasă va satisface pretențiile celor mai exigenți gurmanzi. Temperatura poate fi ajustată în intervalul 35-205 CO, poate fi gătit orice fel de ingredient, aproape sub orice formă, flexibilitatea pe care o oferă utilizatorului, fiind uriașă. Instant Pot Vortex Plus ClearCook are nevoie de foarte puțin timp pentru a ajunge la temperatura optimă de gătit ceea ce te scutește de timpii de așteptare mari existenți în cazul altor aparate.

Sistem de control simplificat, curățare ușoară: Cele 6 programe prestabilite asigură access rapid la performanțele de top ale friteuzei dar aparatul permite personalizarea modului în care sunt gestionate funcțiile și opțiunile. Sertarele și tăvile sunt construite din materiale de calitate, non-aderente care pot fi curățate în mașina de spălat vase, astfel, efortul pentru a curăța piesele este minim. Aparatul beneficiază de multiple sisteme de protecție, astfel, este 100 % sigur pentru tine și familia ta!

Design din viitor: Friteuza Instant Pot Vortex Plus ClearCook arată la fel de bine cum gătește, forma ergononică și finisajele ingenioase din materiale premium transformă acest aparat electrocasnic într-un obiect modern de design care se va integra perfect în orice bucătărie.

 

Capacitate: 8 L

Numar funcții: 6 predefinite, personalizabile

Putere: 1700 W

Greutate: 7.5 kg

Dimensiuni: 38.5 x 40.5 x 31.5 cm

Sisteme siguranță: 2

  • General
    • Capacitate
      7.5
    • Putere
      1700 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.