Luni-Vineri 9-16

Friteuza Tefal Versalio Deluxe 7 in 1, 1600 W, 1.3 kg, FR491870

ID Produs: 105906

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Friteuze

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Friteuza Tefal Versalio Deluxe 7 in 1, 1600 W, 1.3 kg, FR491870 de la Tefal

LUMINA DE LUX FRONT FR491870

Friteuza multifuncțională Versalio Deluxe are 7 moduri de gătit pentru gătit versatil. Se joacă cu ușurință prăjind, prăjind în ulei, gătind la foc mic, răcind, gătind / gătind paste și păstrând temperatura alimentelor. Cu o temperatură reglabilă de 80 până la 180 ° C și un cronometru detașabil, gătitul devine simplu și practic, asigurând rezultate delicioase de fiecare dată. Cartea de rețete cu 20 de rețete vă asigură că nu rămâneți niciodată fără idei. Vasul și capacul detașabil sunt, de asemenea, ușor de curățat și pot fi spălate.

7 metode de gătit!

Dispozitiv universal multifuncțional 7 în 1: prăjiți în ulei, gătiți, prăjiți, fierbeți, fierbeți lent, ouă amestecate, prăjiți, prăjiți, mai mult, păstrează căldura, încălzește și dezgheță și are un nou program de gătit paste. Tigaie, cratiță și tigaie în același timp, cu o capacitate de până la 1,3 kg.

Putere 1600 W
Capacitate 1.3 kg
Capacitate ulei 2 l
Vas detasabil  Da
Cos rotativ  Nu
Termostat Da
Invelis exterior rece  Da
Fereastra de vizualizare Da
Cronometru Da
  • General
    • Capacitate
      1
    • Putere
      1600 W

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.