Luni-Vineri 9-16

Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry & Grill EY501815, 1400W, functie grill, temperatura ajustabila, capacitate 4.2 l, negru-argintiu

PRET SPECIAL
ID Produs: 169926

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc magazin suficient

699,00 lei

449,00 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +44,90 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +67,35 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 18.29 lei/luna

Descriere Friteuza cu aer cald Tefal Easy Fry & Grill EY501815, 1400W, functie grill, temperatura ajustabila, capacitate 4.2 l, negru-argintiu de la Tefal

Prima friteuză 2 în 1 pentru preparate sănătoase de la Tefal

Savurează rețetele tale favorite preparate într-un mod sănătos datorită aparatului 2 în 1 Tefal Easy Fry & Grill, ce combină beneficiile unei friteuze cu aer cald cu cele ale unui grătar. Aparatul garantează rezultate rapide, cu un consum redus de energie - alternativa perfectă pentru cuptorul clasic.

 
Image
Tehnologia Extra Crisp
Aceasta oferă echilibrul perfect între temperatură și fluxul de aer pentru a obține rezultate crocante cu o cantitate minimă de ulei adăugat - savurează preparate delicioase cu 99% mai puțină grăsime față de o friteuză clasică*
Image
Funcție Grill
Aparatul dispune de un grătar din aluminiu ce garantează fripturi fragede și suculente sau perfect gratinate.
 
Gătire rapidă
Easy Fry & Grill gătește cu până la 2x mai rapid* făță de un cuptor clasic cu un consum de energie mai mic. *49% mai rapid: test extern efectuat pentru 700 g cartofi congelați vs un cuptor cu convecție Tefal
Image
Temperatură ajustabilă
Ajustează cu precizie temperatura de gătire, de la 80°C la 200°C pentru a obține rezultate perfecte de fiecare dată, indiferent de rețetă.
Image
Funcții avansate
Timerul de până la 60 de minute și alerte automate oferă un plus de confort în utilizare.
Image
Capacitate XL
Capacitatea de 4.2 L este perfectă pentru a prepara rețete delicioase pentru familie și prieteni, până la 6 porții.
Image
Carte de rețete disponibilă online
Aceasta conține 30 de rețete delicioase create de bucățarul nostru pentru a te inspira în fiecare zi.

Descoperă Tefal Easy Fry & Grill, aparatul 2 în 1 ideal pentru mese delicioase și sănătoase!

Mai mult decât o simplă friteuză cu aer cald, aceasta beneficiază de un grătar din aluminiu, perfect pentru a prepara fripturi suculente și legume gratinate.

Obține rezultate perfect crocante datorită fluxului de aer cald, fără ulei adăugat.

Cele 8 programe automate, panoul de control intuitiv și funcția de timer sunt ideale pentru a obține cu ușurință preparate delicioase și sănătoase.

Funcția de deshidratare îți va permite să prepari snack-uri delicioase chiar în confortul locuinței tale, precum fructe și legume deshidratate.

Capacitatea XL este perfectă pentru familiile mari și chiar pentru seri alături de prieteni. 

Aparatul este alternativă ideală pentru cuptorul clasic, acesta garantând rezultate rapide cu un consum redus de energie.

 

capacitate
4,2 L
putere
1400W
culoare
negru

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.