Luni-Vineri 9-16

Karcher Furtun Performance Premium 1/2 -50m - 2.645-325.0

ID Produs: 155414

2 ani



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Furtun si Accesorii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Karcher Furtun Performance Premium 1/2 -50m - 2.645-325.0 de la Karcher

Furtunul Performance Premium 1/2" de la Karcher nu este un furtun obisnuit de gradina, este dintr-o tesatura inovativa cu tehnologia anti-torsiune Karcher Premium, ofera cel mai inalt grad de calitate, flexibilitate si rezistenta la rasucire, asigurand astfel un flux constant de apa atunci cand irigati gradini de dimensiune medie pana la mare.

in plus, stratul anti-UV rezistent la intemperii protejeaza materialul, iar stratul intermediar opac impiedica formarea algelor in furtun.

Acesta este motivul pentru care Karcher ofera o garantie completa de 18 ani.

Performanta Premium de 50 de metri impresioneaza si atunci cand vine vorba de sanatate si durabilitate.

Deoarece nu contine ftalati (<0.1%), cadmiu, bariu si fara plumb si are presiune de rupere de 45 bari si rezistenta la temperatura ridicata de la -20 la + 60 C.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.