Luni-Vineri 9-16

Gratar electric Bosch TFB3302V, 1800 W, termostat reglabil, placi antiaderente si detasabile

ID Produs: 45226

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gratare electrice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Gratar electric Bosch TFB3302V, 1800 W, termostat reglabil, placi antiaderente si detasabile de la BOSCH

Bosch

Pentru noi, calitate premium înseamnă mult mai mult decât materiale de înaltă calitate și de manoperă de primă clasă. Vom dedica 100% din concentrarea noastra, pasiune și atenție la detalii pentru fiecare dintre fazele noastre de lucru, de la primul desen pana la cea mai mica piesa de schimb pentru serviciile noastre de consultanță. Pentru că numai prin aceasta putem garanta calitatea pe care toti clientii din toată lumea știe și se așteaptă de la electrocasnice Bosch.



Gratar electric Bosch TFB 3302 1800W

Plăci grill detaşabile

Plăci grill antiaderente cu canale de scurgere a grăsimii

Placă superioară reglabilă pentru poziţie de gratinare

Posibilitate de stocare în poziţie verticală

Incalzire reglabila continuu, pentru cele mai bune rezultate

Prepara la grill pe gustul tau – cu regulatorul de temperatura reglabil continuu, poti selecta pur si simplu temperatura ideala pentru fiecare preparat. Alimentele sunt gatite la temperatura ideala din ambele parti, obtinand rezultate de top. Fripturile, de exemplu, pot fi perfect pregatite la grill: rumenite la exterior si totusi de culoare roz la interior. Repede, simplu, usor – si fara suparatorii stropi de grasime.
   
1800 W. Pentru performanta de nivel inalt

Contact grillul este, de asemenea, in top din punct de vedere al performantelor. Cei 1.800 W permit incalzirea rapida si un nivel ridicat constant al puterii calorice. Pentru un gatit mai rapid si rezultate de top.
   
Placi grill detasabile. Cea mai buna alegere, chiar si dupa masa

Contact grillul te va convinge nu doar cand vine vorba de prepararea de mancaruri delicioase, dar vei fi impresionat de calitatile sale si dupa masa. Placile sale din aluminiu cu acoperire antiaderenta pot fi scoase pentru o curatare simpla si fara efort. Si cum acestea pot fi spalate in masina de spalat vase, curatarea lor este floare la ureche.
   
Pentru a face varietatea sanatoasa si gustoasa chiar mai agreabila

Caracteristicile contact grillului fac pregatirea tuturor tipurilor de alimente mult mai usoara si mai confortabila. De exemplu, placile de grill inclinate ajuta la scurgerea grasimii, pentru preparate cu continut redus de grasimi. Iar doua tavite colectoare de grasime fac usoara si igienica eliminarea grasimii scurse.
Producător
Producator Bosch
Specificaţii
Putere (W) 1800W
Dimensiune plită 310 x 220 mm
Termostat reglabil Da
Dimensiuni 120 x 390 x 325 mm
Greutate 3.86 kg
Altele Plăci grill detaşabile
Plăci grill antiaderente cu canale de scurgere a grăsimii
Placă superioară reglabilă pentru poziţie de gratinare
Posibilitate de stocare în poziţie verticală

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.