Luni-Vineri 9-16

Gratar ceramica Kamado BBQ, 22 inch, negru, cu alimentator aschii de fum

ID Produs: 168630


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

4.713,85 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 192.06 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Gratar ceramica Kamado BBQ, 22 inch, negru, cu alimentator aschii de fum de la Kamado

  • Adaugati aschii pentru afumat cand preparatul este aproape gata, astfel incat sa nu se arda prematur.
  • Grilele de gatit nu trebuie indepartate pentru a adauga aschiile pentru afumat.
  • Adaugati lemn pentru fum chiar si atunci cand deflectorul de caldura ceramic este pe pozitie.
  • Aschiile de lemn nu intra in mancare si nu se blocheaza in gratar.
  • Mainile dvs. sunt protejate fiindca nu sunt expuse direct la foc.
  • Caldura nu se pierde prin deschiderea afumatorului kamado - ciclul de gatit nu este intrerupt.
  • Instrumentul robust de alimentare din otel inoxidabil este, de asemenea, util pentru reglarea carbunelui, spargerea cuburilor de gheata si protectia impotriva varsarii nedorite.
  • Usita de alimentare este la indemana pentru a verifica/viziona focul fara a deschide capacul gratarul.
  • Portul este, de asemenea, bun pentru a regla carbunii cu instrumentul de cenusa fara a deschide gratarul.
  • Alimentatorul de aschii poate fi desurubat pentru a regla fin fluxul de aer deasupra carbunelui fara a impinge mai mult aer prin carbuni si a-l incalzi mai mult decat doriti.
  • Constructie ceramica
  • Gratar cu carbuni
  • Interval de temperatura intre 10ºC si 420ºC
  • Retentie foarte buna a caldurii
  • Retine umezeala in interior
  • Este economic, folosind foarte putin material combustibil
  • Inaltimea este ajustabila

Unknown Image

Dispozitiv Kamado de alimentare cu aschii de fum

Cea mai unica caracteristica este un slot optional situat in fata gratarului, care va permite sa alimentati aschii de lemn fara a deschide capacul si a perturba echilibrul critic de oxigen si temperatura. Efectul acesta aduce un plus de gust preparatelor. Adaugati cu usurinta aschii de lemn, bucati mici si betisoare pentru afuma si aromatiza preparatul, fara a deschide macar capacul gratarului.

Unknown Image

Cuptor, grill si afumatoare

Gratarul ceramic va permite sa afumati, coaceti, prajiti, uscati sau sa gatiti pe grill printr-o simpla ajustare a fluxului de aer si prin folosirea caldurii directe sau indirecte. De asemenea, temperaturile de gatire pot varia intre 10ºC si 450ºC, temperaturi pe care gratarele obisnuite nu le pot atinge. Asadar, fie ca doriti sa faceti grill, sa afumati, sa prajiti sau sa coaceti, gratarul Kamado este exact ceea ce aveti nevoie. Puteti folosi mai multe tipuri de combustibil, cum ar fi carbuni de lemn, bricheti din carbune sau lemn, pentru a gati perfect preparate de fiecare data.

Unknown Image

Aroma de carbuni

Nimic nu se compara cu o friptura infuzata cu aroma autentic de carbune. Gratarul se incalzeste si este gata de folosire in doar 15 minute, carbunele arzand o perioada lunga de timp. De aceea, dispozitivele Kamado sunt alegerea evidenta a oricarui impatimit al gratarelor.

Unknown Image

Cuptor de pizza

Impresionati-va prietenii si familia cu aroma unica a unei pizza facute la cuptor cu lemne. Avand un gratar de gradina Kamado, singura grija pe care o veti avea va fi alegerea topingurilor pentru pizza dvs. Pe langa pizza, veti mai putea coace si paine, rata Peking, terci rusesc de ovaz, prajituri sau gati supe crema, toate intr-un timp record.

Unknown Image

Afumatoare

Materialul ceramic din care este fabricat gratarul are proprietati izolatoare, ceea ce permite un control foarte precis al temperaturii, chiar si atunci cand gatiti la temperaturi scazute. Fie ca algeti sa gatiti curcan, sunca, miel, pui, coaste de porc sau peste, carnea va fi mereu suculenta si aromata.

Unknown Image

Grill si uscator

Uscati sau gatiti la grill diferite tipuri de carne cu ajutorul acestui gratar de gradina. Datorita capacitatii de a atinge chiar si 400ºC, gatirea preparatelor este simpla si rapida.

Unknown Image

Cuptor

Puteti coace paine, pizza sau placinte mai bine decat orice cuptor obisnuit de bucatarie. Rezultatele vor fi atat de spectaculoase incat nu va veti mai dori niciodata sa gatiti in casa!

Unknown Image

Gata cu aschiile umede

La gratare obisnuite si afumatoare de carne se recomanda sa inmuiati aschiile de lemn in apa timp de 30 de minute inainte de a le adauga pe foc. Acest lucru este pentru a le impiedica sa ia foc si sa arda fumul pentru a pastra aroma necesara.
Acum trebuie doar sa le adaugati in afumatorul kamado, cand sunt gata cu ajutorul instrumentului de alimentare cu aschii. Datorita mediului eficient, cu flux de aer scazut, pur si simplu nu exista suficient aer pentru ca aschiile sa ia foc atunci cand gatiti la temperaturi medii pana la scazute.

Unknown Image

Foarte usor de folosit

Puneti bucatile mici de lemn in instrumentul de alimentare cu aschii.
Scoateti capacul din partea din fata a gratarului.
Glisati unealta prin alimentatoro si rasuciti instrumentul pentru a arunca aschiile pe foc.
Scoateti accesoriul si puneti capacul la loc.

Unknown Image

Aromatizeaza preparatul cu inovatia de afumare cu lemn

Sunt disponibile multe specii si tipuri de aschii din lemn pentru a oferi preparatelor diferite arome de afumat pentru mancare. Unele sunt mai delicate, iar altele mai puternice. (vezi tabelul de mai jos)
Scala de la unu la zece pentru a determina intensitatea.

Unknown Image

Afumare controlata

Multi pasionati de afumare isi doresc sa realizeze ceea ce se numeste adesea „fum albastru”, spre deosebire de fumul „alb” sau „galben”, pentru o aroma fina de afumare. Controlul aerului este cheia, iar cu aceste aschii, puteti obtine asta. Portul permite o cantitate mica de aer, deasupra carbunelui unde se afla aschiile/bucatile si fumul. Odata ce kamado-ul a ajuns la temperatura potrivita, mancarea este pe gratar si capacul este inchis, utilizati instrumentul de alimentare pentru a arunca aschiile in stanga si in dreapta. Raspandirea aschiiloor de afumare le permite sa primeasca cantitatea potrivita de oxigen. Apoi, inchideti doar partial capacul din fata gratarului Kamado.

Unknown Image

Gratarul este compatibil cu urmatoarele accesorii

 

 

Cuptor Grill, Cuptor cu carbune, Cuptor de pizza,Cuptor Tandoor, Barbeque, Afumatoare etc.

Gratarul ceramic va permite sa afumati, coaceti, prajiti, uscati sau sa gatiti pe grill printr-o simpla ajustare a fluxului de aer si prin folosirea caldurii directe sau indirecte.

De asemenea, temperaturile de gatire pot varia intre 10ºC si 450ºC.

Tipul de combustibil folosit: lemn sau carbune.

Gratar din inox cu dimensiunea de 47 cm.

Grill-ul este echipat cu termometru, manere din lemn, deflector de caldura, dispozitiv de afumare si suport cu roti.

Greutatea produsului este 95 kilograme.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.