Luni-Vineri 9-16

Gratar pe gaz Char-Broil Performance Core B 4, grile din fonta, TRU-Infrared 140945

ID Produs: 196286


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

4.520,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 184.19 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Gratar pe gaz Char-Broil Performance Core B 4, grile din fonta, TRU-Infrared 140945 de la Char-Broil

  • Inaltime 115 cm
  • Inaltime de lucru: 89 cm
  • Lungime 128 cm
  • Latime 57 cm
  • Suprafata de gatit: 62 x 43 cm
  • Greutate: 42 kg
  • Material raft lateral: otel vopsit in culoare neagra
  • Putere totala arzatoare: 8,68 kW

Termometru integrat in capac: urmariti nivelul de incalzire in prealabil si monitorizati in permanenta temperatura de gatire din interiorul grillului.

Indicator de temperatura montat pe capac

Arzatoare din otel inoxidabil: 4 arzatoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, realizate din otel inoxidabil pentru caldura maxima, cu consum redus de gaz. Arzatoarele sunt rezistente la caldura si deosebit de fiabile.

Arzatoare din otel inoxidabil

Tehnologie de gatire TRU-Infrared: sistemul unic de gratar cu succes garantat. Cinci avantaje cheie (fara flacari deschise, alimente cu pana la 50% mai suculente, distributie 100% uniforma a caldurii, curatare usoara, consum mai economic cu pana la 30%) pentru a garanta distractia maxima la gratar.

Tehnologie de gatire TRU-Infrared

Suport depozitare butelie: un suport incorporat asigura pozitionarea usoara a buteliei de gaz si siguranta in deplasarea gratarului.

Suport depozitare butelie

Compatibilitate MADE2MATCH: functionalitatea gratarului poate fi extinsa cu sistemul de accesorii MADE2MATCH, pentru confort sporit (disponibile separat la achizitie).

Compatibilitate MADE2MATCH

Aprindere electronica Surefire: un aprinzator electronic la fiecare arzator inseamna ca puteti aprinde toate arzatoarele printr-o simpla apasare de buton. Nu sunt necesare chibrituri sau alte surse externe de aprindere.

Aprindere electronica Surefire

Grile din fonta turnata: grilele din fonta emailate pentru o mai mare retentie a caldurii si urme perfecte de gratar imprimate pe alimente. Grilele sunt solide, rezistente la rugina si usor de curatat.

Grile din fonta turnata

Sistem de transport pe 4 roti, cu blocare pe 2 roti: doua dintre cele patru roti sunt blocabile. Aceasta caracteristica asigura mobilitatea gratarului, dar si fermitate pe pozitie, atunci cand este utilizat.

Sistem de transport pe 4 roti, cu blocare pe 2 roti

Carlige pentru accesorii 2 Gear Trax: sistemul de accesorii Gear Trax va ajuta sa tineti intotdeauna accesoriile la indemana atunci cand gatiti.

Carlige pentru accesorii 2 Gear Trax

Materiale: grile din fonta portelanata, arzatoare si raft lateral din otel inoxidabil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.