Luni-Vineri 9-16

Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

5.710,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 232.68 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959 de la Char-Broil

Fișă produs Gratar electric Char-Broil Smart-E TRU-Infrared 2.0 140959

Specificatii tehnice

  • Dimensiuni: 121 cm lungime (cu rafturi laterale desfacute) x 54,5 cm latime x 114,2 cm inaltime 
  • Sistem de grill: Tehnologie TRU-Infrared - grile din inox
  • Suprafata de gatit 55,9 x 38,1 cm (2.129,8 cm patrati)
  • Putere 2.400 W / 10,4 Amperi (necesita alimentare dedicata separata cu un cablu de dimensiuni adecvate consumului).
  • Include perie de plastic pt. curatare (la rece).
  • Greutate: 51 kg

Echipare:

  • Tehnologia TRU-Infrared pentru alimente la gratar cu 50% mai suculente - Elementul central al tehnologiei patentate este placa emitatoare unica. Acesta distribuie caldura in mod uniform pe intregul gratar si asigura alimente si mai suculente. In plus, tehnologia eficienta reduce consumul, iar designul special face ca placa emitatoare, gratarul si camera de ardere sa fie foarte usor de curatat.
  • E-POWER pentru o noua experienta de gratar electric - SMART-E garanteaza caldura maxima - fara carbune sau gaz. Acest lucru inseamna ca nu mai este nevoie de manipularea obositoare a buteliilor de gaz si nici de eliminarea cenusii. Pur si simplu se recurge la o simpla apasare de buton pentru o adevarata experienta de gratar.
  • Control total cu SMART PRECISION - Cu ajutorul butonului rotativ, temperatura de pe SMART-E poate fi setata mai precis ca niciodata: intre 90 grade si 370 grade C, cu o precizie de un grad. Foarte usor de controlat prin intermediul afisajului digital. Rezultatele gatirii alimentelor la gratar vor fi intotdeauna perfecte.
  • AUTO CLEAN - curatare perfecta fara prea mult efort - Mai putina munca, mai mult timp - cu AUTO CLEAN, curatarea este o joaca de copii. Sistemul pur si simplu distruge murdaria. Apoi, trebuie doar sa curatati gratarele si SMART-E este gata pentru urmatoarea utilizare.
  • Sistem de gratar din otel inoxidabil pentru gratare bine incinse - sistemul de grile format din doua piese din otel inoxidabil asigura o distributie perfecta a caldurii, o retentie eficienta a caldurii si urme perfecte de gratar imprimate pe alimente. Atat gratarul, cat si placa emitatoare de dedesubt sunt deosebit de durabile si usor de curatat.
  • Mai mult spatiu de depozitare pentru mai multe posibilitati practice - SMART-E ofera mult spatiu pentru accesorii intr-un dulap generos prevazut cu un raft.
  • Miracolul spatiului de gatire cu doua rafturi laterale pliabile - Doriti suficient spatiu pentru a amplasa carne, farfurii, frigarui si multe altele? Si sa economisiti la fel de mult spatiu atunci cand gratarul nu este folosit? Atunci veti fi multumiti de posibilitatea de pliere a rafturilor laterale, pentru spatiul de care aveti nevoie atunci cand nu folositi gratarul.
  • Patru roti cu blocare, pentru mai multa mobilitate. Astazi aici, maine acolo - SMART-E arata bine in orice loc si poate fi mutat cu usurinta si ancorat in siguranta datorita rotilor robuste, cu blocare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.