Luni-Vineri 9-16

Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Classic Medium, stand inclus, 114cm inaltime, diametru grila 42cm, BC103



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

7.852,99 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 319.95 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Classic Medium, stand inclus, 114cm inaltime, diametru grila 42cm, BC103 de la The Bastard

Bastard Classic Medium se potriveste in orice gradina. Este o atractie pentru ochi, fara a se integra prea ostentativ in cadru. Nu exista restrictii in ceea ce priveste dimensiunea si va puteti da frau liber creativitatii atunci cand gatiti la gratar. Kamado este un mod traditional de a gati la gratar, care a aparut in Japonia cu 3.000 de ani in urma. Un gratar Kamado are multe avantaje: Foloseste mult mai putin carbune decat un gratar cu carbuni obisnuit, il puteti folosi pentru afumare la cald si la rece, pentru a fierbe, pentru a frige la foc mic si lent, pentru a praji, pentru a rumeni, pentru a gati la gratar, pentru a gati la aburi sau pentru a coace, si este potrivit pentru orice anotimp, deoarece Kamado este bine izolat.

Controlul precis al temperaturii este posibil datorita evacuarii si alimentarii cu aer. Bastard Classic Medium este modelul ideal pentru 2 - 6 persoane, astfel ca puteti invita vecini sau prieteni. Este echipat cu o supapa de precizie din fonta, cu capac cu sistem de balamale usor de deschis, cu gratar din otel inoxidabil foarte gros (6 mm), cu cadru rezistent si rafturi laterale. Sistemul de gatit pe gratar, un cos pentru carbuni si o tava de cenusa din otel inoxidabil sunt, de asemenea, incluse.

Grila de gatit Bastard Classic Medium este fabricata din otel inoxidabil foarte gros (6 mm). Noul capac turnat din fonta permite un control precis si usor al temperaturii in interiorul kamado si, de asemenea, etanseaza complet alimentarea cu aer. Standul Bastard este realizat din tabla groasa de otel galvanizat.

Modelele Kamado Bastard sunt fabricate din ceramica industriala, de aceea sunt cunoscute pentru retentia perfecta a caldurii, temperatura constanta si buna circulatie a aerului controlabila. Ceramica poate rezista la temperaturi ridicate, ceea ce permite multiple metode de gatit. Cu The Bastard puteti sa gatiti la gratar, sa afumati, sa gatiti la aburi, sa coaceti si sa faceti gratare la foc mic.

Bastard este un model olandez din ceramica cordierita de inalta calitate, cu o rezistenta de utilizare indelungata, de cel putin 20 de ani. Frumos si simplu, rezistent, calitativ, versatil si capabil sa ii multumeasca pe toti, pe tot parcursul anului.

Specificatii:

  • Diametru grila: 42 cm
  • Diametru total gratar: 48 cm
  • Grosime grila: 6 mm
  • Greutate: 140 kg
  • Inaltime cu stand: 114 cm
  • Capac cu balamale
  • Termometru integrat in capac
  • Maner din bambus
  • Gratar mobil, cu sistem de transport pe roti
  • Capacitate de gatire: de pana la 6 persoane
  • Rafturi laterale
  • Cos de ardere si suport colector de cenusa din otel inoxidabil
  • Aspect negru mat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.