Luni-Vineri 9-16

Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Urban Large, stand inclus, 127cm inaltime, diametru grila 49cm, BU201



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Gratare si cuptoare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Gratar ceramic Kamado pe carbuni The Bastard Urban Large, stand inclus, 127cm inaltime, diametru grila 49cm, BU201 de la The Bastard

Generosul ca dimensiuni model Bastard Urban Large, cu diametrul sau total de 57 cm, are suficient spatiu pentru o friptura uriasa sau pentru mai multe randuri de coaste. Ideal pentru grupuri mai mari sau ca furnizor de catering. Cu The Bastard puteti gati lent, coace, afuma si frige. Modelul Large este prevazut cu stand, rafturi laterale, suport pentru farfurii, cos de carbuni din otel inoxidabil si suport colector de cenusa din otel inoxidabil.

Kamado este un mod traditional de a gati la gratar, care a aparut in Japonia cu 3.000 de ani in urma. Un gratar Kamado are multe avantaje: Foloseste mult mai putin carbune decat un gratar cu carbuni obisnuit, il puteti folosi pentru afumare la cald si la rece, pentru a fierbe, pentru a frige la foc mic si lent, pentru a praji, pentru a rumeni, pentru a gati la gratar, pentru a gati la aburi sau pentru a coace, si este potrivit pentru orice anotimp, deoarece Kamado este bine izolat. Controlul precis al temperaturii este posibil datorita evacuarii si alimentarii cu aer.

Grila de gatit Bastard Urban Large este fabricata din otel inoxidabil foarte gros (7 mm). Noul capac turnat din fonta permite un control precis si usor al temperaturii in interiorul kamado si, de asemenea, etanseaza complet alimentarea cu aer. Standul Bastard este realizat din tabla groasa de otel galvanizat.

Modelele Kamado Bastard sunt fabricate din ceramica industriala, de aceea sunt cunoscute pentru retentia perfecta a caldurii, temperatura constanta si buna circulatie a aerului controlabila. Ceramica poate rezista la temperaturi ridicate, ceea ce permite multiple metode de gatit. Cu The Bastard puteti sa gatiti la gratar, sa afumati, sa gatiti la aburi, sa coaceti si sa faceti gratare la foc mic.

Bastard este un model olandez din ceramica cordierita de inalta calitate, cu o rezistenta de utilizare indelungata, de cel putin 20 de ani. Frumos si simplu, rezistent, calitativ, versatil si capabil sa ii multumeasca pe toti, pe tot parcursul anului.

Specificatii:
  • Diametru grila: 49 cm
  • Diametru total gratar: 57 cm
  • Grosime grila: 7 mm
  • Greutate: 138 kg
  • Inaltime cu stand: 127 cm
  • Capac cu balamale
  • Termometru integrat in capac
  • Maner din bambus
  • Gratar mobil, cu sistem de transport pe roti
  • Capacitate de gatire: de pana la 15 persoane
  • Rafturi laterale
  • Cos de ardere si suport colector de cenusa din otel inoxidabil
  • Aspect negru mat

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.