Luni-Vineri 9-16

Hota insula Noelia Isola 120.1, clasa energetica A, latime 120 cm, adancime 60 cm, control tactil cu indicator LED, interval de viteza: 3 si boost, capacitate maxima de absortie 725 m3/h, Negru

ID Produs: 192075

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor

8.793,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +879,40 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.319,10 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 358.28 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota insula Noelia Isola 120.1, clasa energetica A, latime 120 cm, adancime 60 cm, control tactil cu indicator LED, interval de viteza: 3 si boost, capacitate maxima de absortie 725 m3/h, Negru de la Globalo

Clasa energetica: A, hota de insula, latime 120 cm, adancime 60 cm, control tactil cu indicator LED, gama de viteza: 3 + boost, capacitate max. 725 m3/h, volum min. 45 dB, design: sticla securizata neagra, otel vopsit negru, iluminare POWER LED 6 x 2W linia GLOBALO Silent Quality.

Avantaje si beneficii pentru utilizatorul hotei Noelia Isola 120.1 Black
Noelia Isola 120.1 Black este o hota de insula conceputa pentru iubitorii de bucatarii originale si elegante. Modelul prezentat se caracterizeaza printr-o tehnologie excelenta care merge mana in mana cu un aspect elegant. Forma clasica a literei „T” inversata este diversificata cu un cadru din otel inspirat de interioarele mansardelor. Raftul extins al hotei poate fi folosit ca loc pentru a plasa decoratiuni si plante de casa.
Capacitate maxima: 725 mc/h
Iluminare LED POWER cu economie de energie
Clasa energetica: A.

Functionalitati: Hota de insula Noelia Isola 120.1 Black poate functiona in unul dintre cele doua moduri: hota curata aerul care apoi revine in bucatarie, iar evacuarea trage fumul in afara apartamentului. In cazul unei hote de recirculare, este necesar sa conectati echipamentul la conducta de ventilatie cu elemente suplimentare.
Un filtru multistrat din aluminiu ranforsat colecteaza particulele grase si le impiedica sa se depuna pe dulapuri si echipamente, in timp ce filtrul de carbon absoarbe mirosurile neplacute. Filtrul de carbon poate fi achizitionat suplimentar – cu toate acestea, merita sa ne amintim ca este util doar atunci cand decideti sa utilizati dispozitivul in modul de recirculare.
Noelia Isola 120.1 Black are o iluminare POWER LED prietenoasa si mai presus de toate economisitoare de energie. Iluminarea suplimentara va lumina spatiul de lucru.
Hota prezentata are un panou cu senzori practic, intuitiv si un indicator LED clar – toate pentru a face functionarea acesteia o placere pura.
Dispozitivul poate functiona la 4 viteze (3 + functie boost). Prin urmare, putem seta singuri performanta dispozitivului – dupa cum este necesar in acest moment.

Destinatia hotei:
Designul modern si intrigant al hotei Noelia Isola 120.1 Black va fi perfect pentru interioare spatioase, care tin pasul cu vremurile. Hota este dedicata in primul rand bucatariilor foarte mari si se amplaseaza deasupra insulei de bucatarie.

Materiale:
Hota de insula Noelia Isola 120.1 Black este realizata din materiale de inalta calitate – otel solid vopsit si sticla securizata – de culoare neagra

Tip incastrare Standard
Utilizare Rezidential
Design Decorativa Insula
Metoda de ventilare Evacuare Recirculare
Tip panou de comanda Electronic
Material Otel Sticla termorezistenta
Tip filtru Filtru lavabil
Numar filtre 2
Material filtru Aluminiu Carbon
Tip lumina LED
Numar becuri 6
Functii Oprire automata Iluminare
Culoare Negru
Accesorii incluse 1 x Manual de utilizare 1 x Certificat de garantie

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 225 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 725 m³/h
Nivel zgomot 45 dB 62 dB 72 dB
Putere 275 W
Trepte putere 4
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica A dintr-o gama de la A+++ la F

DIMENSIUNI

Inaltime 75 cm 95 cm
Latime 120 cm
Latime incastrare 62 cm
Adancime 60 cm
Diametru burlan de aerisire 15 cm
Greutate 29 Kg
  • General
    • Tip hota
      Insula
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      725 mc/h
    • Culoare
      Negru
    • Latime
      120 cm
    • Putere
      275

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.