Luni-Vineri 9-16

Hota de perete Globalo Nidaro 90.4, clasa energetica B, latime 90 cm, adancime 50 cm, capacitate maxima 564 m3 / h, Alb

ID Produs: 192103

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor

3.052,99 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +305,30 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +457,95 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 124.38 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Hota de perete Globalo Nidaro 90.4, clasa energetica B, latime 90 cm, adancime 50 cm, capacitate maxima 564 m3 / h, Alb de la Globalo

Avantaje si beneficii pentru utilizatorul hotei Nidaro 90.4 White
O hota de bucatarie eleganta, montata pe perete in culoarea alba, este un element al echipamentului de bucatarie care va asigura o filtrare corespunzatoare a aerului, si va da un ton elegant intregii amenajari. Acest dispozitiv eficient va fi perfect pentru apartamentele pasionatilor de gatit prin designul original.

Capacitate maxima: 564 mc/h
Clasa energetica: B.
Functionare silentioasa: min. 42 dB

Functionalitati:
Hota de perete Nidaro 90.4 White poate functiona in modul recirculare sau in modul evacuare. In primul caz, dispozitivul curata aerul de particulele grase si apoi il forteaza inapoi in bucatarie. Pe de alta parte, hota care functioneaza in modul de evacuare elimina aerul in conducta de ventilatie. Aceasta solutie este posibila atunci cand exista o racordare de ventilatie in bloc.
Nidaro 90.4 White poate functiona cu doua tipuri de filtre. Filtrul de aluminiu este un element permanent al echipamentului hotei si este cel care filtreaza aerul din substantele grase, ceea ce permite minimizarea depunerii acestora pe suprafata dulapurilor si a aparatelor de bucatarie. In timp ce filtrul de carbon – recomandat pentru utilizare numai cu hote in modul absorbant – filtreaza suplimentar aerul de mirosurile neplacute, astfel incat acestea sa nu se raspandeasca in jurul apartamentului.

Hota se caracterizeaza printr-o functionare silentioasa, deoarece volumul minim este de doar 42 dB. Datorita acestui lucru, dispozitivul de alergare nu va deranja membrii gospodariei in activitatile lor zilnice.

Hota este echipata cu o sursa de lumina Power LED, care asigura o iluminare confortabila a suprafetei de lucru de sub dispozitiv. In plus, este o iluminare decorativa suplimentara care va diversifica stilul interior.

Gama de viteza de functionare a hotei poate fi ajustata intr-o scara in 3 trepte, iar dispozitivul are si o functie de amplificare. Ca urmare, functionarea acestuia poate fi usor adaptata la conditiile actuale din camera.

Destinatia hotei:
Hota de perete va fi perfecta, mai ales in bucatariile spatioase, deoarece se caracterizeaza printr-o eficienta ridicata (pana la 564 mc/h).

Culorile sale albe vor fi o completarea perfecta a amenajarilor de bucatarie in stil scandinav sau finisate in conformitate cu tendintele minimaliste in designul interior.

Materiale:
Hota Nidaro 90.4 este realizata din sticla termorezistemta alba si otel vopsit alb, ceea ce este da o combinatie extrem moderna si stilata.

Tip incastrare Incorporabil
Utilizare Rezidential
Design Decorativa Multifunctionala
Metoda de ventilare Evacuare Recirculare
Tip panou de comanda Electronic
Material Otel Sticla termorezistenta
Tip filtru Filtru lavabil
Numar filtre 3
Material filtru Aluminiu Carbon
Tip lumina LED
Numar becuri 2
Functii Iluminare Timer Functionare silentioasa
Culoare Alb
Accesorii incluse 1 x Manual de utilizare 1 x Certificat de garantie 1 x Cablu de alimentare

CARACTERISTICI TEHNICE

Debit minim de aer absorbit 232 m³/h
Debit maxim de aer absorbit 564 m³/h
Nivel zgomot 56 dB 64 dB 42 dB
Putere 210 W
Trepte putere 4
Tensiune alimentare 220 V
Numar motoare 1

EFICIENTA SI DURABILITATE

Eficienta energetica Clasa energetica B dintr-o gama de la A+++ la F
Eficienta iluminare Clasa A

DIMENSIUNI

Inaltime 101 cm 70 cm
Latime 90 cm
Latime incastrare 26.6 cm
Adancime 50 cm
Diametru burlan de aerisire 15 cm
Greutate 15 Kg
  • General
    • Tip hota
      Decorativa
    • Numar motoare
      1
    • Capacitate absorbtie maxima
      564 mc/h
    • Culoare
      Alb
    • Latime
      90 cm
    • Putere
      210

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.