Luni-Vineri 9-16

Plita incorporabila cu Hota Infinite line Samsung NZ84T974VK/UR, Inductie, Dual Flex Zone, Hota integrata, 575 mc/h, Clasa A+, 83 cm, Negru

ID Produs: 192019

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 4 zile

9.676,13 lei TVA inclus

Adauga extra-garantie +1 an: +967,61 lei
Adauga extra-garantie +2 ani: +1.451,42 lei

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 394.26 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Plita incorporabila cu Hota Infinite line Samsung NZ84T974VK/UR, Inductie, Dual Flex Zone, Hota integrata, 575 mc/h, Clasa A+, 83 cm, Negru de la Samsung

Tot ce aveti nevoie integrat intr-o singura plita

Hota cu inductie integrata

Instalati-va plita oriunde si improspatati rapid aerul. O hota integrata in centrul plitei capteaza rapid mirosurile si vaporii cu o viteza puternica de ventilatie de 575 mc/h. Si, fara hota separata, puteti instala plita oriunde doriti, ca pe o masa cu insula.

 

O noua performanta pentru plite

 

Se potriveste perfect cu bucataria ta

Design Flushed Fit

Creati un interior de bucatarie fara sudura si cu aspect premium. Designul minimalist Flushed Fit al plitei are un aspect curat si elegant. Se potriveste perfect cu supratata dulapurilor existente pentru a crea un aspect complet integrat. si este, de asemenea, simplu de intretinut, cu acces usor de jos.

 

Elegant fara cusaturi pentru un aspect premium

 

Elegant fara cusaturi pentru un aspect premium

 

Mai multa flexibilitate, mai multe optiuni de vase de gatit

Dual Flex Zone

Gatiti multe feluri de mancare diferite simultan in Dual Flex Zone. Are doua zone largi, deschise, care va ofera o flexibilitate mult mai mare de a utiliza diverse tipuri de vase, inclusiv vase mari si lungi.

 

Mai multa flexibilitate, mai multe optiuni de vase de gatit

 

Mai multa flexibilitate, mai multe optiuni de vase de gatit

 

Indepartati rapid mirosurile si improspatati aerul

Putere mare de aspirare (575 mc/h)

Bucurati-va de un mediu de gatit confortabil si sanatos, cu ventilatie puternica. Hota integrata elimina mirosurile si improspateaza rapid aerul din bucatarie cu o putere de aspirare incredibila de 575 mc/h. Si nu trebuie sa gasiti spatiu suplimentar pentru o hota separata, asa ca este foarte eficienta in spatiu.

 

 

Eliminati mirosurile de gatit

Filtru de miros ceramic detasabil

Preveniti mirosurile neplacute sa ramana in bucatarie. Un filtru de miros ceramic detasabil elimina mirosurile puternice de gatit, astfel incat sa va puteti bucura de o casa mai proaspata. De asemenea, este usor de pastrat curat deoarece este fabricat din ceramica. Pur si simplu detasati-l si incalziti-l intr-un cuptor pentru a mentine performanta optima de deodorizare.

Eliminati mirosurile de gatit
   
Respirati aer mai curat

Respirati aer mai curat

Filtru de grasime din aluminiu usor de curatat

Pastrati filtrul de grasime si interiorul hotei cu adevarat curat. Un filtru de grasime din aluminiu usor de curatat capteaza uleiul din aer pentru a mentine aerul mult mai curat. Orice lichid este prins intr-o tigaie pentru a putea fi scurs usor. Si filtrul poate fi indepartat si spalat rapid pentru a asigura performante optime.

Tip incastrare Incorporabil
Tip alimentare La retea
Tip plita Inductie
Tensiune alimentare 220 V
Putere 7.4 kW
Tip panou de comanda Touch screen
Pozitionare panou comanda Frontala
Material Sticla
Functii Oprire automata Timer Protectie copii Limitator temperatura Pauza Detectare automata a vasului de gatit Heat booster Indicator de caldura reziduala
Culoare Negru
Continut pachet 1 x Plita

CARACTERISTICI TEHNICE

Numar zone gatire 4
Trepte putere 9
Putere arzator mare 3.7 kW

DIMENSIUNI

Inaltime 51.5 cm
Latime 83 cm
Greutate 14.2 Kg
  • General
    • Latime
      85 cm

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.