Luni-Vineri 9-16

Husa protectie consola, Silicon, Compatibila cu Steam Deck, sundiguer, Negru

ID Produs: 192634


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Huse tablete

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Husa protectie consola, Silicon, Compatibila cu Steam Deck, sundiguer, Negru de la OEM

Descriere

Compatibilitate
Carcasa de protectie compatibila pentru Value Steam Deck, conceputa pentru a se potrivi perfect, toate butoanele si porturile au decupaje precise care va pot imbunatati in mod eficient experienta de joc.

Design ergonomic
Capacul de protectie compatibil pentru puntea de abur cu supapa este proiectat ergonomic si nu este usor sa obosesti atunci cand este tinuta o perioada lunga de timp, ceea ce este potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Particule anti-alunecare la suprafata
Manerul compatibil cu supapa de abur este echipat cu particule anti-alunecare pe suprafata, iar materialul de inalta calitate face ca accesoriul de maner anti-alunecare si rezistent la coliziuni sa fie compatibil cu consola cu abur, eficient impotriva uleiului, transpiratiei si amprentelor digitale.

Protectie integrala la 360°
Carcasa de protectie compatibila pentru supapa de abur ofera protectie la 360° consolei dumneavoastra impotriva loviturilor, caderilor, zgarieturilor si prafului de zi cu zi. Prelungeste in mod eficient durata de viata a corpului.

Usor de folosit
Accesoriile pentru maner anti-alunecare si rezistente la coliziune compatibile cu consola steam deck se potriveste perfect pe maner, se aseaza confortabil in mana, prindere durabila si distractie. In acelasi timp, taierea precisa va permite sa incarcati fara a o scoate, ceea ce este foarte usor pentru utilizarea zilnica.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.