Luni-Vineri 9-16

Carcasa Silicone Case cu MagSafe pentru Apple iPhone 13 mini, MM213ZM/A, Abyss Blue

ID Produs: 166085


Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 14 zile

269,62 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 11 lei/luna

Descriere Carcasa Silicone Case cu MagSafe pentru Apple iPhone 13 mini, MM213ZM/A, Abyss Blue de la Apple

Conceputa de Apple pentru a completa modelele iPhone, carcasa din silicon cu MagSafe ofera o modalitatea incantatoare de a-ti proteja iPhone-ul.

Finisajul matasos si moale, se simte grozav la fiecare atingere, iar pe interior exista o captuseala din microfibra pentru protectie suplimentara.

Multumita magnetilor integrati care se aliniaza perfect cu iPhone, aceasta carcasa ofera o experienta de atasare magica si incarcare wireless mai rapida, de fiecare data. Cand vine momentul incarcarii, lasa iPhone-ul in carcasa si cupleaza incarcatorul MagSafe sau aseaza-le pe un incarcator certificat Qi.

Ca orice carcasa creata de Apple, a fost supusa la mii de ore de testare pe parcursul procesului de proiectare si fabricare. Asadar, pe langa faptul ca arata grozav, este construita pentru a-ti proteja iPhone-ul impotriva zgarieturilor si la cadere.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.