Luni-Vineri 9-16

Suport igienic pentru masti faciale medicale chirurgicale

ID Produs: 139007


Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Igienizare

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Suport igienic pentru masti faciale medicale chirurgicale de la STAR

Suportul igienic pentru masti faciale medicale chirurgicale este tot ce ai nevoie atunci cand doresti sa iti pastrezi masca sterila.

Stii deja faptul ca atunci cand iesi la cumparaturi, mergi la munca sau este imperios necesar sa iesi din casa, trebuie sa te echipezi corespunzator cu masca si manusi care sa te protejeze de microbii aflati in aer.

Tocmai de aceea STAR vine in sprijinul tau cu un suport care pastreaza masca sterlia si o protejeaza de virusurile si bacteriile existente pe suprafete!

Cu acest suport poti sa fii mereu pregatit, accesoriul oferindu-ti posibilitatea sa ai mereu una sau mai multe masti de protectie sterilizate la tine.

Foloseste acest suport pentru masti de protectie atunci cand iti dai masca jos de pe fata pentru a manca, a fuma sau orice alta activitate care te impiedica sa porti masca. Este foarte important sa nu depozitezi masca pe suprafete nesterilizate.

Ce este important de retinut este faptul ca acest suport igienic este waterproof, pliabil si reutilizabil! Nu iti lasa masca aruncata la intamplare, apeleaza la suportul igienic pentru masti faciale medicale chirurgicale de la STAR!

Opiniile clientilor despre STAR Suport igienic pentru masti faciale medicale chirurgicale

Rating general:
5
5 (1)
4
3
2
1

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Anca (Bucuresti) - acum 3 ani

Util pentru situatia actuala

produs cumparat de la Dwyn Shop.
Cod produs: #139007 | Cod producator: STAR F39725
Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.