Luni-Vineri 9-16

Dozator automat pentru sapun spuma Svavo PL-151056, 1000 ml

ID Produs: 148403

Garantie: 24 luni



Disponibilitate:
In stoc furnizor
Livrabil in 6 zile

648,70 lei TVA inclus

Beneficii:

Deschiderea coletului la livrare
Pret 48 Rate Leanpay: 26.44 lei/luna
Oney 3x4x
Plata in 3 sau 4 rate
prin card bancar de debit.
Rapid și ușor cu Oney, mai multe detalii.

Descriere Dozator automat pentru sapun spuma Svavo PL-151056, 1000 ml de la SVAVO

Nu este nevoie sa atingeti nimic, aparatul transforma sapunul lichid in spuma. Acesta spuma este eficienta, curata foarte bine, iar aparatul va ajuta sa economisiti bani pentru ca veti alimenta rezervorul cu 1/2 sapun lichid si 1/2 apa. Aceeasi eficienta, costuri la jumatate! Este o reala placere sa te speli cu spuma bogata, copii vor fi mereu incantati si vor dori sa se spele mai des pe maini. Treceti mana pe sub senzorul aparatului iar acesta va distribui spuma in palma dumneavoastra.

Senzorii sunt foarte sensibili si aveti posibilitatea de a regla cantitatea de spuma pe care aparatul o va distribui. Foarte usor de instalat si operat, trebuie doar sa umpleti rezervorul cu o solutie de 1/2 sapun lichid si 1/2 apa, atunci cand acesta se goleste si sa schimbati periodic bateriile aparatului, atunci cand acesta va avertizeaza.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.