Luni-Vineri 9-16

Imprimanta Multifunctionala inkjet color Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, Duplex, Retea, Wireless, A3

ID Produs: 126843

Garantie: 12 luni



Disponibilitate:

Produsul nu mai este activ in oferta Dwyn Shop

Iti recomandam alte produse similare din categoria Imprimante

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 021.411.00.00.

Descriere Imprimanta Multifunctionala inkjet color Epson WorkForce Pro WF-C8610DWF, Duplex, Retea, Wireless, A3 de la Epson

Acest multifunctional business A3 cu jet de cerneala reduce costurile si creste productivitatea, cu viteza mare de printare a primei pagini (FPOT), pentru grupurile de lucru mici si medii.

 

Caracteristici esentiale:

  • Beneficiati de imprimarea A3: Imprimati la nivel intern pliante, cataloage, foi de calcul si altele;
  • Ecologic: Reduceti facturile de electricitate si impactul asupra mediului;
  • Economisiti bani: Reduceti si mai mult costurile inlocuind mai rar consumabilele;
  • Economisiti timp: Imprimare, scanare, copiere si trimitere prin fax fata-verso automata;
  • Conceput pentru afaceri: Cerneluri tip pigment DuraBrite Pro.

 

 

Mentineti facturile de electricitate la un nivel minim, reduceti impactul asupra mediului inconjurator si imbunatatiti reputatia in ceea ce priveste responsabilitatea sociala, toate in timp ce obtineti rezultate pentru afacerea dumneavoastra. Acesta nu numai ca asigura imprimarea rapida a documentelor A4 zilnice, ci permite si o gama de utilizari pentru documentele A3, cum ar fi pliantele, cataloagele pentru corectura, foile de calcul, planurile pentru santiere de constructii, fisele de lucru pentru sali de clasa, brosurile si multe alte materiale imprimate la nivel intern.

 

Economisiti bani

Este conceput pentru grupuri de lucru. Compania dumneavoastra poate evita costurile ascunse cu productivitatea angajatilor, asociate imprimarii centralizate. Reduceti si mai mult costurile inlocuind mai rar consumabilele cu ajutorul sistemului inovator de alimentare cu cerneala, care contribuie la asigurarea unui TCO competitiv. Datorita consumului redus de energie, acesta poate reduce facturile de electricitate, iar mecanismul simplu, dar eficient, al jetului de cerneala necesita mai putine piese de schimb.

 

Productivitate superioara si interventii reduse

Nu veti avea parte de perioade de asteptare datorita absentei timpului de incalzire si a vitezei rapide de printare a primei pagini (FPOT) de 5,5 secunde. Produceti pana la 5.800 pagini monocrom si 4.600 color fara a inlocui consumabilele, cu ajutorul cartuselor mari de cerneala. Imprimati pe o gama larga de medii de tiparire, inclusiv pe hartie reciclata, pe medii de tiparire lucioase, pe plicuri si pe etichete.

 

Reduceti impactul

Beneficiati de consumul redus de energie datorita tehnologiei de imprimare cu jet de cerneala care nu utilizeaza caldura si care nu emite gaze care afecteaza stratul de ozon. De asemenea, sunt necesare mai putine piese suplimentare, cum ar fi fuserele, tamburii, sistemele de developare etc., spre deosebire de un multifunctional laser.

 

Conceput pentru afaceri

O serie de programe software si instrumente ofera optiuni de imprimare securizata, scanare eficienta si contribuie la gestionarea de la distanta a dispozitivelor. Conectivitatea NFC si wireless permit, de asemenea, imprimarea de pe dispozitive mobile. Si, datorita, interfetei cu utilizatorul si ecranului tactil, inspirate de la dispozitivele smartphone, este usor de utilizat.

Tip imprimanta  Ink-jet
Imprimanta color Da
Functie scanare/copiere  Da
Functie fax Da
Imprimare duplex Manual
Format A3

Rezolutie

 
Rezolutie la imprimare alb-negru  4800 x 1200 dpi
Rezolutie la imprimare color  4800 x 1200 dpi

Viteza de imprimare

 
Viteza maxima la imprimare alb-negru (A4) 24 ppm
Viteza maxima la imprimare color (A4) 24 ppm

Conectori

 
Port USB Da
Port paralel Nu
Port serial Nu
FireWire Nu
Ethernet Da
Wireless  Da

Dimensiuni

 
Latime 755 mm
Inaltime 493 mm
Adancime 613 mm
Greutate 45.8 kg

Alte caracteristici

 
Cititor de carduri  Nu
  • General
    • Tip
      Inkjet
    • Mod tiparire
      Color
    • Multifunctionala
      Da
    • Format
      A3
    • ADF
      Da
    • Duplex
      Da

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.

Dwyn.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare care nu pot reprezenta un temei pentreu pretentii juridice. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului.